reklama
K
Katijah
Gość
GratulujęHej kochane 3 dni po spodziewanej @ ii.... cieszę się jak szalona! dołączam do was! Wizyta dopiero 17 lipca a wy?
K
Katijah
Gość
Ja z jednym jajowodem hahaJa już się nie mogę doczekać żeby zrobić test. Jestem pełna nadziei. Mam średnio 29 dniowe cykle, dziś jestem w 23 dc. Boję się że miesiąc temu po poronieniu mogło się coś pozmieniać, zwłaszcza z jednym jajnikiem.
Za 7 dni testuję
Ja nie wytrzymam aż 7 dniu. Czuje że w niedzielę już zrobię.Ja z jednym jajowodem haha
Za 7 dni testuję
K
Katijah
Gość
Ja już wyszukuje sobie objawyJa nie wytrzymam aż 7 dniu. Czuje że w niedzielę już zrobię.
Widzisz to tak jak ja. Lekka i zgaga, lekkie mdłości. Pobolewanie podbrzusza. Ale piersi nie bolą mnie wogóle.Ja już wyszukuje sobie objawy
K
Katijah
Gość
A mnie jak nigdy w cyklu nie bola tak teraz od owulacji pobolewają po bokach i jakiś stanik ciasny się zrobił... Dodatkowo sucho w nosieWidzisz to tak jak ja. Lekka i zgaga, lekkie mdłości. Pobolewanie podbrzusza. Ale piersi nie bolą mnie wogóle.
reklama
Oby nam obu się udało te 7 dni to wiecznośćA mnie jak nigdy w cyklu nie bola tak teraz od owulacji pobolewają po bokach i jakiś stanik ciasny się zrobił... Dodatkowo sucho w nosie