reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2020

reklama
Nie to jest zalecana dawka bezpieczna, więcej może Ci tylko lekarz powiedzieć. Ja mam problem od wczoraj skacze mi powieka to jest nie dobór magnezu i teraz pytanie czy mam zjeść dodatkowo bo mam magnes w tych witaminach dla kobiet w ciąży, będę musiała dopytać w czwartek położnej. Strasznie to drażni...
Ja bym wzięła dodatkowo magnez, ale najlepiej nie suplement a lek, tylko taki dla kobiet w ciąży. Nie możemy mieć żadnych niedoborów teraz. A kwas biorę w tabletkach i dodatkowo tez, w tym, ze sama mam rozszczep kręgu wiec na wszelki mi lekarz zalecał brać więcej.

Właśnie ale lekarz kazał Ci więcej, czytałam chyba u Lewandowskiej że tylko z zalecenia lekarza można przyjąć więcej, dawka 400 jest bezpieczna. To dzidiaj po pracy lecę do apteki po MG, dzięki ;)
f2w3gov37znp1hsr.png

Witajcie.
Czy mozna sie dolaczyc? Ja test robilam tydzien temu,blada kreska. Wizyte umowilam na piatek ale jakis dziwny bol brzucha mnie mecY,zrobilam wczoraj znow I krechy wyszly odrazu a wizyte przelozylam na dzis :)

reklama
Do góry