Agunia1401
Moderator
Jeżeli by wyszło że mogło dojść do zapłodnienia 9-10 lipiec plus 3 dni bo nie wiesz kiedy dokładnie to ciąże Masz 3 tyg plus 2 tyg jakby z OM czyli około 5 tygodnia, nie masz co się stresowac bo może dopiero pęcherzyk powstawać, jak się myle dziewczyny poprawcie mnie. Mogło jeszcze później dojść do zapłodnienia, ja mam co do dnia okres więc u mnie było idealnie z om, ale jak ktoś ma nieregularne to zawsze jest na początku problem, ale za 2 tyg kiz myślę że wiedziałabys wszystko a za 3 zobaczysz serduszkohej mamcie.
A więc tak na usg na razie nic nie widać
jest parę opcji. Ciąża się nie rozwija tzn kosmówka i dlatego nic nie widać i jak bym dostała okresu to samoistnie się wszystko oczyści. Następna opcja ciąża poza maciczna ale tu lekarz powiedział że może 1% daje że tak może być, ostatnia opcja ciąża jest jeszcze za wczesna by wyszło coś na usg, bo mam nieregularny okres plus długie cykle, i jak tak rozmawiałam z nim że kochaliśmy się tak mniej więcej koło 9-10 lipiec więc jak doszło wtedy do zapłodnienia to mam wcale nie patrzyć na termin od 1 dnia ostatniej miesiączki bo ona była 12 czerwca . Mam zrobić bete i za dwa dni powtórzyć zobaczyć czy się zwiększa. bo wczoraj zrobiłam test ciążowy i są dwie kreski, jak beta będzie przyrastać to zrobić uzg za 2 tygodnie - więc już poczekam na wizytę którą mam za 3 tygodnie i zobaczymy co wtedy wyjdzie.