G
goszczaca
Gość
Ewa ja z innej beczki. Powiedz mu czytwoi synowie mieli mastke?Dziewczyny wiecie że jest aplikacja do monitorowania skurczy? Ciekawe ha ha
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ewa ja z innej beczki. Powiedz mu czytwoi synowie mieli mastke?Dziewczyny wiecie że jest aplikacja do monitorowania skurczy? Ciekawe ha ha
u mnie z powodu poprzedniego rozwiązania po zagrażającej zamartwicy płodu jest ryzyko powtórki...i ciąża jesli wszystko będzie dobrze zostanie rozwiązana zaraz po zakończonym 38tc. No chyba, że coś będzie nie tak to szybciejSłuchaj każda z nas może urodzić w lutym [emoji3] ja też będę miała cesarke. To ty juz masz wyznaczony termin? Lekarze niechętnie chcą robić wcześniej.
Będzie dobrze! Musi być!Ja idę we wtorek do lekarza. To będzie 6t3d mam nadzieję że wszystko będzie dobrze
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie 4+3 był pecherzyk 7mm z całkiem żółtym. Jeśli masz krótkie cykle a gin dobry sprzęt to już powinno być serduszko. Ale nie musi. ja jeszcze tydzień muszę czekać żeby sprawdzić czy jest serduszkoWitam. Mało piszę bo boję się przyzwyczaić do myśli o ciąży po poprzednim poronieniu. W poniedziałek mam pierwszą wizytę i to będzie 5t1d. Jak myślicie będzie widać tylko pęcherzyk czy zarodek również? W poprzedniej ciąży miałam pusty pęcherzyk i chciałabym wiedzieć jak się nastawić do tego usg.
Ja mam krótkie o nie bardzo regularne cykle raczej tak co 23 dni średnio.U mnie 4+3 był pecherzyk 7mm z całkiem żółtym. Jeśli masz krótkie cykle a gin dobry sprzęt to już powinno być serduszko. Ale nie musi. ja jeszcze tydzień muszę czekać żeby sprawdzić czy jest serduszko
Nie ,nie mieli a co?[emoji5]Ewa ja z innej beczki. Powiedz mu czytwoi synowie mieli mastke?
Co masz na myśli? Bo mastka to naturalna wydzielina pod napletkiem. Może chodzi Ci o stulejkę?Ewa ja z innej beczki. Powiedz mu czytwoi synowie mieli mastke?
Moi wydzieliny nie mają. Myją się w wannie codziennie to nie patrze[emoji4]Co masz na myśli? Bo mastka to naturalna wydzielina pod napletkiem. Może chodzi Ci o stulejkę?
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom