reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2018

Co masz na myśli? Bo mastka to naturalna wydzielina pod napletkiem. Może chodzi Ci o stulejkę?

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Az założyłam nowy temat:(od wczoraj ma delikatnie zaczerwieniona wierzchnie siuruna i w trakcie zmiany pieluchy znalazlam w niej taki mlecznego koloru grduk.

reklama
Dziękuję wam dziewczyny. Siusiu powiedzmy ze robi normalnie. Robilam mu non stop herbate, dawalam wode zeby sikal jak najwięcej. W poniedzialek zapisze sie do pediatry, bo to mnie tak zestresowalo ze biegalam po domu jak kot z pecherzem. Mam nadzieje ze w ciagu dnia zrobi sobie drzemke żebym mogla pobrac probke moczu:(

Dziękuję wam dziewczyny. Siusiu powiedzmy ze robi normalnie. Robilam mu non stop herbate, dawalam wode zeby sikal jak najwięcej. W poniedzialek zapisze sie do pediatry, bo to mnie tak zestresowalo ze biegalam po domu jak kot z pecherzem. Mam nadzieje ze w ciagu dnia zrobi sobie drzemke żebym mogla pobrac probke moczu:(
Będzie dobrze[emoji5] nie denerwuj się [emoji5]

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Spokojnie. Idźcie do lekarza. Czasem tak bywa z siurkami [emoji11]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

A ja mam jeszcze taki dylemat. W poprzedniej ciąży brałam witaminy falvit mama teraz też chciałam to brać ale położna powiedziała mi żeby lepiej nie brać bo zawiera wit A. I nie wiem co teraz o tym myśleć?

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry