nie martw się, wszystko będzie ok....Moj brat ma dwóch chłopców i też były jakieś problemy, ale już jest wszystko dobrzeAaaa o siusiuna mlodego juz latam i rozkminiam co jak pomoc itd.
reklama
Ja nie mam tego problemu. A nawet mam wrażenie że mój lepiej organizuje zabawy dziecku. Jest w tej kwestii bardziej kreatywny ode mnie. Bez obaw zostają sami w domu.Dziewczynki....czy Wasi mężowie/ojcowie dzieci są też tak skrajnie nieodpowiedzialni w opiece nad dziećmi? Mój mąż bardzo kocha naszą Córeczkę, jest świetnym "tatusiem" ale jest mega nieodpowiedzialny, nie przewiduje....nie raz nie mieści mi się w głowie co on wyrabia
przez to nigdy ale to nigdy nie zostawiłam go samego z małą...no pare razy biegłam do kościoła na 8 rano, bo wiedziałam że w tym momencie Milka jest pojedzona, odbita i śpi...i będzie spała dopóki nie wrócę...
Witam. Mało piszę bo boję się przyzwyczaić do myśli o ciąży po poprzednim poronieniu. W poniedziałek mam pierwszą wizytę i to będzie 5t1d. Jak myślicie będzie widać tylko pęcherzyk czy zarodek również? W poprzedniej ciąży miałam pusty pęcherzyk i chciałabym wiedzieć jak się nastawić do tego usg.
G
goszczaca
Gość
No u mnie bylo widac pecherzyk w tym tygodniu. Głowa do góry wszystko musi byc dobrzeWitam. Mało piszę bo boję się przyzwyczaić do myśli o ciąży po poprzednim poronieniu. W poniedziałek mam pierwszą wizytę i to będzie 5t1d. Jak myślicie będzie widać tylko pęcherzyk czy zarodek również? W poprzedniej ciąży miałam pusty pęcherzyk i chciałabym wiedzieć jak się nastawić do tego usg.
Och życie, crimson peak, dziewczyna z portretu, plan B [emoji4]Dzień dobry kochane. Nie chce mi się wracać kilkadziesiąt stron dalej więc napiszę tutaj: jakie filmy polecacie ?
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Słuchaj każda z nas może urodzić w lutym [emoji3] ja też będę miała cesarke. To ty juz masz wyznaczony termin? Lekarze niechętnie chcą robić wcześniej.Wogóle dziewczynki ja ten termin mam na luty jednak przez tą cesarkę, ale pozwolę sobie zostać jednak z Wami.....mogę?
Mój sobie świetnie radzi z dwoma synami. Ale oni są starsi.Dziewczynki....czy Wasi mężowie/ojcowie dzieci są też tak skrajnie nieodpowiedzialni w opiece nad dziećmi? Mój mąż bardzo kocha naszą Córeczkę, jest świetnym "tatusiem" ale jest mega nieodpowiedzialny, nie przewiduje....nie raz nie mieści mi się w głowie co on wyrabia
przez to nigdy ale to nigdy nie zostawiłam go samego z małą...no pare razy biegłam do kościoła na 8 rano, bo wiedziałam że w tym momencie Milka jest pojedzona, odbita i śpi...i będzie spała dopóki nie wrócę...
Witam. Wcale dzisiaj mi te potwierdzenia nie przyszly. Witam nowe mamusie ja dzisiaj pelna strachu.
Poczekaj jeszcze tydzień a zobaczysz zarodek i serduszko [emoji173] [emoji5]Witam. Mało piszę bo boję się przyzwyczaić do myśli o ciąży po poprzednim poronieniu. W poniedziałek mam pierwszą wizytę i to będzie 5t1d. Jak myślicie będzie widać tylko pęcherzyk czy zarodek również? W poprzedniej ciąży miałam pusty pęcherzyk i chciałabym wiedzieć jak się nastawić do tego usg.
Witam. Serduszko zaczyna bić mniej więcej na przełomie 6-7 tygodnia. Więc ja bym na Twoim miejscu zaczekala tydzień na wizytęWitam. Mało piszę bo boję się przyzwyczaić do myśli o ciąży po poprzednim poronieniu. W poniedziałek mam pierwszą wizytę i to będzie 5t1d. Jak myślicie będzie widać tylko pęcherzyk czy zarodek również? W poprzedniej ciąży miałam pusty pęcherzyk i chciałabym wiedzieć jak się nastawić do tego usg.
reklama