reklama
braneta
Staranka o dzidzię:)
U mnie zimno, wieje i pada. Masakra. Jak nie będę chora to będzie cud bo czekam aż otworzą mi miejsce pracy. Nie mam kluczy do drzwi głównych.
Hej dziewczyny tak Was czytam i nie dowierzam. Ja się boję wbić sobie do głowy że jestem w ciąży, jeszcze nawet nikomu nie powiedziałam, martwię się o te pierwsze tyg. O te leki które brałam. A wy już gadacie z położna, myślicie o porodzie...
Wszystkie myślę boimy się tak samo tylko, że ten strach raczej nie minie dopóki nie będziemy trzymały w ramionach naszych maluszków a żyć jakoś trzeba i z tym strachem trzeba wierzyć, że będzie dobrze i najbardziej jak to możliwe unikać stresuHej dziewczyny tak Was czytam i nie dowierzam. Ja się boję wbić sobie do głowy że jestem w ciąży, jeszcze nawet nikomu nie powiedziałam, martwię się o te pierwsze tyg. O te leki które brałam. A wy już gadacie z położna, myślicie o porodzie...
mimi8334
Fanka BB :)
Dobrze napisaneWszystkie myślę boimy się tak samo tylko, że ten strach raczej nie minie dopóki nie będziemy trzymały w ramionach naszych maluszków a żyć jakoś trzeba i z tym strachem trzeba wierzyć, że będzie dobrze i najbardziej jak to możliwe unikać stresu
U mnie tez zimno ,wczoraj cały dzien padał deszcz.Dobrze,ze mam już z pracy wolne i mogę leniuchować
Kurczę budzę się ostatnio punkt 6.00 i nie mogę spać.
G
goszczaca
Gość
Trzeba byc zawsze dobrej myśli. Z tą myślą trzeba jakoś funkcjonowaćHej dziewczyny tak Was czytam i nie dowierzam. Ja się boję wbić sobie do głowy że jestem w ciąży, jeszcze nawet nikomu nie powiedziałam, martwię się o te pierwsze tyg. O te leki które brałam. A wy już gadacie z położna, myślicie o porodzie...
Każda z nas się martwi, ale po co dzieciatko stresowac i siebie przy okazji jak mozna myslec o czyms innym
reklama
Ja w pierwszej ciąży startowałam z wagą 47 kg przy 170 cm wzrostu. W ciąży przytyłam ok 12 kg, a potem musiałam brać hormony po których mi się przytyło i ważę teraz prawie 10 kg wiecej. BMI w normie (wtedy miałam niedowagę) ale i tak nie czuję się z tym najlepiej.No ja w pierwszej waga wyjsciowa 48 kg. Teraz prawie 58 kg
Matko, tylko 3 kg?? Jak Ty to zrobiłaś?? I potem takie schudniecie...NIeźle..Ja w ciąży przytyłam 3 kg Schudłam po porodzie 11