reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2018

reklama
Ewusia12 no ja mam około 70 km do Warszawy, nawet w piątek byliśmy na wycieczce.. Test zrobię w sobotę, spodziewana @ 7.07 . Narazie się nie nakręcam bo bym na siłę szukała objawów. Ja jestem drugi cykl po odstawieniu tabletek, w poprzednim pewnie nie zaskoczyło bo owulacje miałam 26. 05 a stosunek był dopiero 27. 05 więc myślę że za późno. Teraz już przytulanki były codziennie lub co drugi dzień więc szansa jest. A teraz owulka była napewno 23.06 bo czułam, jajnik dawał o sobie znać. Więc czekam cierpliwie.

Trzymam kciuki :-) :) u mnie z tydzień po owulacji jajniki bardzo pracowały i podbrzusze teraz jest ok :biggrin2:

Czekam na wieści. :)

Kupilam dzisiaj falvit mama, nie eiem czy to dobre czy nie.
Kochane powiedzcie mi pijecie kawe?
Ja pije 2 razy dziennie z jednej lyzeczki rozpuszczalna z mlekiem:) nie za duzo?

Też łykam Falvit, myślę że jest najlepszy:tak: Tyle kawy możesz, albo kup sobie Inke ;-) ;) Ja przed ciążą 2 razy dziennie piłam, a teraz niestety przestałam mieć na nią ochotę... dziwne:laugh2:

W poprzedniej ciąży, potrafilam się powstrzymac odkawy. I nawet po porodzie mialam odruch blee.. A terazczuje ze bez kawy nie dam rady. Musze byc na ciągłych obrotach, nawet przespać sie nie mogę:(
Kochana ta jedna kawka nie zaszkodzi. I właśnie np. w tym momencie dobrze, że bierzesz magnez bo kawa w sumie to kofeina wypłukuje go z organizmu. Spróbuj przerzucić się na bezkofeinową. Organizm w końcu się przyzwyczai. A jeżeli miewasz skurcze łydek to tym bardziej polecam Tobie bezkofeinową. Ja już z 2lata Ją piję bo u Mnie powodowała bardzo szybkie bicie serca i do tego nierówne. A, że inka Mi nie podchodzi to przeżuciłam się na bezkofeinową która smakuje normalnie[emoji6][emoji6][emoji6]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Chyba chodzi o to, że w poprzednich latach tak jakoś było, że można było zakładać rozne wątki w obrębie "marcowych mam".

Napisane na XT1562 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Np wejdź sobie na styczniowe mamy 2018, tam mają różne wątki, w tym ten główny.

Napisane na XT1562 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry