reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2018

4 tydzień 3 dzień. Nie wiem kiedy miałam owulacja. Na jutro zapisałam się na usg na 17.40 także trzymajcie kciuki :-)

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Oj Kochana to masz ładniutką betę. Musiałam mieć szybką owulacje. Także pęcherzyk ciążowy raczej napewno powinnaś jutro zobaczyć, a czy zarodek to trochę wątpliwe, ale lekarzem nie jestem[emoji12][emoji12][emoji12]Będę trzymać mocno kciuki!!! Ja też jutro ale o 7.45 [emoji6][emoji6][emoji6] Ja liczę na zarodek bo na serduszki chyba jeszcze ciut za wcześnie 5t7d jutro.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
1499178579-aaaaaa.jpeg
to moja fasolka. Jest malutki zarodek ale jeszcze serduszka nie ma bo za wcześnie... Za 2tyg mam przyjechać. Jak narazie to wszystko ok i nie mam się martwić...

Napisane na F3311 w aplikacji Forum BabyBoom
Super,ze wszystko dobrze :) Ja tez miałam tylko taki punkcik 6 mm ale we wtorek wizyta wiec liczę już na pulsujące serduszko :blink:

Oj Kochana to masz ładniutką betę. Musiałam mieć szybką owulacje. Także pęcherzyk ciążowy raczej napewno powinnaś jutro zobaczyć, a czy zarodek to trochę wątpliwe, ale lekarzem nie jestem[emoji12][emoji12][emoji12]Będę trzymać mocno kciuki!!! Ja też jutro ale o 7.45 [emoji6][emoji6][emoji6] Ja liczę na zarodek bo na serduszki chyba jeszcze ciut za wcześnie 5t7d jutro.

To czekam na info jak tam po wizycie :)

Ja też trzymam kciuki. Koniecznie daj znać po wizycie :-)
Super,ze wszystko dobrze :) Ja tez miałam tylko taki punkcik 6 mm ale we wtorek wizyta wiec liczę już na pulsujące serduszko :blink:

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Czekam na wieści. :)

Kupilam dzisiaj falvit mama, nie eiem czy to dobre czy nie.
Kochane powiedzcie mi pijecie kawe?
Ja pije 2 razy dziennie z jednej lyzeczki rozpuszczalna z mlekiem:) nie za duzo?
Ja piję jedną kawę dziennie. Filizanka parzonej z mlekiem. Ale wczoraj pierwszy raz nie wypiłam. Chcę się ograniczyć i pić okazyjnie ale póki co ciężko mi bez kawy ;)
Myślę że jak Ty pijesz słabe z jednej łyżeczki i z mlekiem to nie zaszkodzi :)

1499178579-aaaaaa.jpeg
to moja fasolka. Jest malutki zarodek ale jeszcze serduszka nie ma bo za wcześnie... Za 2tyg mam przyjechać. Jak narazie to wszystko ok i nie mam się martwić...

Napisane na F3311 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana Śliczny widok!!! Za 2tyg już napewno zobaczysz serduszko!!!!!

Ostatnia edycja:
Ja piję jedną kawę dziennie. Filizanka parzonej z mlekiem. Ale wczoraj pierwszy raz nie wypiłam. Chcę się ograniczyć i pić okazyjnie ale póki co ciężko mi bez kawy ;)
Myślę że jak Ty pijesz słabe z jednej łyżeczki i z mlekiem to nie zaszkodzi :)
W poprzedniej ciąży, potrafilam się powstrzymac odkawy. I nawet po porodzie mialam odruch blee.. A terazczuje ze bez kawy nie dam rady. Musze byc na ciągłych obrotach, nawet przespać sie nie mogę:(

reklama
Ja piłam 2 kawy dziennie ale takie słabe z rozpuszczalnej kawy ale od kilku dni nie mam ochoty na kawe

Do góry