braneta
Staranka o dzidzię:)
Kochane jestem po wizycie u diabetologa. Mam insulinę dwa rodzaje, jeden w rodzaj w ciągu dnia a drugi na noc. Niby mnie to przeraża ale to dla dobra dziecka.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Będzie dobrze Jak trzeba to trzeba ,dasz radęKochane jestem po wizycie u diabetologa. Mam insulinę dwa rodzaje, jeden w rodzaj w ciągu dnia a drugi na noc. Niby mnie to przeraża ale to dla dobra dziecka.
Chodzi mi o światło te fioletowe uv które używają po założeniu plomby.
Ewusia12 no ja mam około 70 km do Warszawy, nawet w piątek byliśmy na wycieczce.. Test zrobię w sobotę, spodziewana @ 7.07 . Narazie się nie nakręcam bo bym na siłę szukała objawów. Ja jestem drugi cykl po odstawieniu tabletek, w poprzednim pewnie nie zaskoczyło bo owulacje miałam 26. 05 a stosunek był dopiero 27. 05 więc myślę że za późno. Teraz już przytulanki były codziennie lub co drugi dzień więc szansa jest. A teraz owulka była napewno 23.06 bo czułam, jajnik dawał o sobie znać. Więc czekam cierpliwie.
Czekam na wieści.
Kupilam dzisiaj falvit mama, nie eiem czy to dobre czy nie.
Kochane powiedzcie mi pijecie kawe?
Ja pije 2 razy dziennie z jednej lyzeczki rozpuszczalna z mlekiem nie za duzo?
Kochana ta jedna kawka nie zaszkodzi. I właśnie np. w tym momencie dobrze, że bierzesz magnez bo kawa w sumie to kofeina wypłukuje go z organizmu. Spróbuj przerzucić się na bezkofeinową. Organizm w końcu się przyzwyczai. A jeżeli miewasz skurcze łydek to tym bardziej polecam Tobie bezkofeinową. Ja już z 2lata Ją piję bo u Mnie powodowała bardzo szybkie bicie serca i do tego nierówne. A, że inka Mi nie podchodzi to przeżuciłam się na bezkofeinową która smakuje normalnie[emoji6][emoji6][emoji6]W poprzedniej ciąży, potrafilam się powstrzymac odkawy. I nawet po porodzie mialam odruch blee.. A terazczuje ze bez kawy nie dam rady. Musze byc na ciągłych obrotach, nawet przespać sie nie mogę
A to nie jest to forum ?Kiedy będzie nowe forum Marcowe Mamy 2018 bo na razie tylko wszystko w jednym piszemy