reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2018

Ewusia12 no ja mam około 70 km do Warszawy, nawet w piątek byliśmy na wycieczce.. Test zrobię w sobotę, spodziewana @ 7.07 . Narazie się nie nakręcam bo bym na siłę szukała objawów. Ja jestem drugi cykl po odstawieniu tabletek, w poprzednim pewnie nie zaskoczyło bo owulacje miałam 26. 05 a stosunek był dopiero 27. 05 więc myślę że za późno. Teraz już przytulanki były codziennie lub co drugi dzień więc szansa jest. A teraz owulka była napewno 23.06 bo czułam, jajnik dawał o sobie znać. Więc czekam cierpliwie.

reklama
Hej. Ja dzisiaj idę na pierwszą wizytę... Dzisiaj 4t6d. Idę tak szybko bo jestem po poronieniu i wolę iść szybciej żeby zobaczyć czy od samego początku wszystko ok i dowiedzieć się czy muszę coś brać... Trzymajcie kciuki... Wizyta o 14:30. Im bliżej tym coraz bardziej się denerwuje...

Napisane na F3311 w aplikacji Forum BabyBoom
Halo Kochana i jak tam na wizycie????

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Czekam na wieści. :)

Kupilam dzisiaj falvit mama, nie eiem czy to dobre czy nie.
Kochane powiedzcie mi pijecie kawe?
Ja pije 2 razy dziennie z jednej lyzeczki rozpuszczalna z mlekiem:) nie za duzo?

Cześć dziewczyny i jak tam po wizytach? Ja dziś zrobiłam betę wynik mnie trochę zaskoczył 5320. Jestem w piątym tygodniu więc jest w normie. Orientujecie się od jakiego wyniku jest już serduszko?

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny i jak tam po wizytach? Ja dziś zrobiłam betę wynik mnie trochę zaskoczył 5320. Jestem w piątym tygodniu więc jest w normie. Orientujecie się od jakiego wyniku jest już serduszko?

Nie wiem czy na podstawie bety idzie określić. Najpewniej to tak po 6t ale wiesz to też jest zależne od tego kiedy była owulacja i kiedy doszło do zagnieżdżenia. A który u Ciebie dzisiaj tydzień i dzień??

Nie wiem czy na podstawie bety idzie określić. Najpewniej to tak po 6t ale wiesz to też jest zależne od tego kiedy była owulacja i kiedy doszło do zagnieżdżenia. A który u Ciebie dzisiaj tydzień i dzień??

4 tydzień 3 dzień. Nie wiem kiedy miałam owulacja. Na jutro zapisałam się na usg na 17.40 także trzymajcie kciuki :-)

reklama
1499178579-aaaaaa.jpeg
to moja fasolka. Jest malutki zarodek ale jeszcze serduszka nie ma bo za wcześnie... Za 2tyg mam przyjechać. Jak narazie to wszystko ok i nie mam się martwić...

Napisane na F3311 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry