reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2018

Dziękuje bardzo za miłe przyjęcie :)
Widzę ze dużo mam z 2012 fajnie a ja się bałam ze tylko ja tak długo czekałam z druga ciąża ;) niestety tak się w życiu ułożyło ;)

Dziewczyny mam pytanie kiedy zaczęlyscie mieć pierwsze objawy?

No i kiedy na pierwsza wizytę?

Ketsurui nie martw się przy tych początkach chyba każdy dzień może być inny ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja odrazu czułam. Bolał mnie jajnik tak jakby się zagnieżdżal. I podbrzusze jakbym miała mieć okres. A do spodziewanej miesiączki trochę czasu było[emoji4] Suchość w ustach i odrzucenie od kawy. Zmęczenie organizmu

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No mi rzeczy nie smakują te co jadłam przed ciążą. Tez tak macie?

Ja tak nie mam. Ale po 1 ciąży mam do dzisiaj wstręt i tego nie ruszę.Kiedys przed ciąża jadłam mięso mielone z chińskimi warzywami.W ciąży mi się odmieniło i do dzisiaj tego nie ruszę.Na sama myśli mi niedobrze :eek:

Ja tak nie mam. Ale po 1 ciąży mam do dzisiaj wstręt i tego nie ruszę.Kiedys przed ciąża jadłam mięso mielone z chińskimi warzywami.W ciąży mi się odmieniło i do dzisiaj tego nie ruszę.Na sama myśli mi niedobrze :eek:
Ja przed ciążą jadłam makaron z pesto często. Dziś go nie przełkne. Sałatki tez mi nie podchodzą.

Witam sie i ja z terminem na marzec, ale dokładna data jeszcze do potwierdzenia z USG. Póki co żadnych dolegliwości:) a i czasu na myślenie o tym brak, bo moja 2 latka usiąść nie pozwala;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

W pracy u mnie się pytają czemu taka mizerna jestem. A jak się łapie za brzuch to mówią - brzuch cie boli? Nikt jeszcze nie wie ale już gadają [emoji14]

Dziewczyny mnie od samego rana męczą mdłości :( mam nadzieje ze nie będą trwaly zbyt dlugo :)
@Wenqing witaj :) też mam w domu 2latke i wiem jak trudno odpoczac przy tak ruchliwym dziecku :)

reklama
Do góry