reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Manka co się z tym czopem tak śpieszysz :p

Młoda mama nasze diagnozy lepsze od lekarzy czasami ;)

Clodi będzie jutro dobrze.

Ja mam termin na 29, tylko za miesiąc :) moja ginekolog do mnie z tekstem, że po 37 tygodniu mogę rodzić. A ja, że sobie do 39 poczekam. Mi się nie śpieszy. U mnie wszystko pozamykane. Jeszcze moje rozstępy podziwiała ha-ha. Za miesiąc, to już w ogóle zostanę tygryskiem.

Idę coś zjeść. Obym zgagi nie dostała.

Fanti dokształcisz się trochę. Na którą godzinę wizyta?

Barbra możesz choć trochę pokangurować? Pomoże w laktacji i Grzesiowi też. Może pozwolą chociaż na krótko jutro? Produkcję mleka zaczynasz, więc spokojnie synek będzie sobie jadł :)

reklama
Wiecie co nie umie sobie z tym poradzić :( jestem załamana <placze> ja nie dam rady jak oni mi go znowu jutro nie dadzą bo nie chcą go wyziebic :(

Bar wytrzymałaś tyle mając go w sobie ale nie widząc inie dotykając.. dasz radę i te kilka dni.. pomyśl za każdym razem, że to dla jego dobra.. każdy dzień w inkubatorze to jak dodatkowy dzień w brzuszku.. z brzucha też byś sobie nie wyjmowała do oglądania, dotykania..

Bar nie wiem czy jest jakaś dobra pozycja do wstawania, mnie bolało w każdym ułożeniu a łokcie do krwi miałam zdarte. Brakowało mi takiej drabinki za która mogła bym sie podciągnąć

Fanti jeszcze nic nie wiadomo ja mam miec po południu cc, 14 moze 15 bo mój gin do 12 zajęty przy zabiegach. Tak że może ktoś inny doświadczyć tego zaszczytu bycia pierwszą marcówką

reklama
Bar ! Dokładnie... tyle był w brzuchu to jeszcze trosze wytrzymasz :* wszystko dla jego dobrą jak pisze fanti! Jak już przyjdzie ten moment to zaraz go dostaniesz ! :)
A nie możesz wsadzić tam ręki? Żeby Grzesia dotknąć? Tam sa chyba takie okienka?

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Do góry