Cien oj cos czulam ze Ty w szpitalu. Szkoda ze to tylko straszaki
Sarna Cocosh ma absolutna racje
spa i relaks, korzystaj póki masz mamę w domu.
Elisse o jaki okruszek
Kamila hahaha a Tobie co w glowie siedzi z tym krupnikiem?
Kustronka u mnie tez lista zaginela,nawet strona nie dziala od dluzszego czasu, pakuje się tak jak ostatnio - biorac pol chałupy i w nic sie nie mieszczac
na gdzierodzic.info. masz liste szpitali, moze tam znajdziesz wskazowki co brac.
Asienka to juz za chwile
duzy juz synek
Izik moja tez ulewala, ostatecznie pomogla zmiana mleka... A waga - najlepiej wazyc na jednej, ja na swojej mam az 2 kg roznicy niz np na tej w przychodni. I sie ludze ze tak malo przytylam haha. Wydaje mi sie ze ta sama zasada dotyczy tych niemowlecych.
Manka wpadaj na nalesniki, tylko musisz wziac swoja nutelle bo ktos ją wyjadł ostatnio
Clodi && za jutro
Fanti ja juz poinstruowalam meza zeby wyciagnal ze strychu cieplejszy kombinezon, ta pogoda to jakas porażka, u nas deszcz ze sniegiem i ok 2 stopni.
Dzis sie nalazilam po sklepach, niby max 2-3 godziny i padam, brzuch mnie boli jakbym miala @ dostać, ble. Chcialam kupic jakies body, bo okazuje sie ze mam niewiele, ale wszystkie jakies nijakie... Wobec tego kupilam kostium kąpielowy na 68 za cale 5 zl
musze jeszcze jakiegos lumpka zaatakowac, ciekawe czy mi sil starczy, albo mezowi cierpliwosci