reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Dzięki Fanti. Sanatorium już mu raczej nie potrzebne bo ćwiczenia zna A tam to doła lapal. Teraz to sobie odpoczywa i gra w te swoje gry chociaż jest nadzieja bo zaczynają go po tygodniu już nudzić :) a ludzie sie na nas patrzą dziwnie jak ja torby za nim nosze z tym brzuchem heh :)

reklama
Baby co już mogę wrócić do kręcenia top model proszę się chwalić i zalic ile Was ubyło po porodzie i w jakim czasie. Dajcie wielorybka nadzieje bo ja już szukam sobie prezentu na dzień kobiet i nie wiem czy lepiej worek czy lecieć już w kostium kąpielowy XD :)

Cocosh fakt że to musi dziwnie wyglądać jak Ty z brzuchem a on młody idzie na luzie :D no ale nie przyczepi sobie kartki na czoło że jest po operacji:p

Kurczę mój Oli zadzwonił właśnie ze szkoły że głowa go boli. Musi nie źle boleć że pani pozwoliła mu na lekcji zadzwonić. Mąż biegiem pojechał ale z nastawieniem żeby dać mu tabletkę a nie zabrać do domu. I tak się będę martwić o niego aż wróci.

Fanti a jak obiad poszedł oliemu wczoraj ?
Bar bra zdecydowanie wolę sie bez brzuszka :) Tobie yo pewnie za tydzień całkiem zejdzie bo 2dni to jeszcze malutko ale prawie nic nie przytylas

Ja po urodzeniu stracilam 6 kg a w nastepne dwa dni 2.5 kg. Ale mam nadprogramowe więc niech leca dalej ;) karmienie i dieta robi swoje. Jem teraz bardzo duzo warzyw (marchewki często) i owowców za to nic ze slodyczy typu czekolada, batony itp. To też napewno duzo daje. Jak tylko pogoda się poprawi to wdroźymy spacerki. No i woda woda woda.... duzo wody i kefiry pije jeszcze.

U mnie dzis pierwszy nocny kryzys się pojawił, spalam 3 godz i myślałam że cos mnie trafi. Młody ładnie je ale zawsze podczas jedzenia robi kupkę wiec muszę mu zmienić pampersa a on wtedy się rozbudza i nie chce zasnąć, masakra.

Co do wagi to jeszcze się sie wazylam, ale brzuszek ładnie sie obkurcza, oczywiście jestem w pasie poporodowym 24h na dobę. Po poprzedniej ciąży brzuch miałam plaski jak przed.

reklama
Barbra zamartwica plus waga Grzesia musiała położną wystraszyć. Ciesz się z takiej reakcji. Ja miałam mieć brata, ale przez ociąganie się lekarzy z zaniesieniem go do inkubatora niestety zmarł. Są rzeczy ważniejsze od reakcji. Spokojnie brzuszek aż tak szybko się nie zmniejsza ;) Teraz już pewnie będziesz częściej Grzesia widywać.

Cocosh ja obstawiam, że w tym tygodniu przywitasz Marysię :) mąż pewnie jeszcze długo będzie dochodzić do siebie. Jednak to poważna operacja była.

Fanti napisz potem jak Oli. W szkole nie mają tabletek przeciwbólowych?

Juana bliźniaki już Ci nie grożą ;)

Ja dzisiaj mam wizytę i ciekawa jestem, ile synek waży.

Do góry