U mnie ok 21 byly pierwsze skurcze nie pamietam o ktorej jechalusmy ale potem byly coraz silniejsze moj mnie masowal bylam pod prysznicem na pilce lozko tez mnie masowalo ale pitem bylo mi ciezko i slabo bylam bez sil wiec dostalam zo tez mi sie nie umiala wbic po zo skurcze slabsze ale przy skurczu grzesiowi spadalo tetno i na szybko cesarka okazalo sie ze przy tak malym dziecku nie powinnam rodzic sn tylko odrazu cc ale wazne ze juz jest ok skurcze krzyzowe masakra maz sie spisal
reklama
Jezus BURSZTYNEk i ja Twój poród przespałam, przepraszam to się już więcej nie powtórzy ale nowina gratulacje ogromne
Jak tak piszecie onych skurczach i to czytam to mnie brzuch boli. Ja tez miałam poród przez oxy j po prostu zaczęło nagle rozwalać na części pierwsze kegoslup to czułam podczas porodu .. a teraz się boje ,że mnie złapią jakieś takie jak Was już w domu i będę się męczyć i nie wiadomo kiedy jechać . Masakra ...
Jak tak piszecie onych skurczach i to czytam to mnie brzuch boli. Ja tez miałam poród przez oxy j po prostu zaczęło nagle rozwalać na części pierwsze kegoslup to czułam podczas porodu .. a teraz się boje ,że mnie złapią jakieś takie jak Was już w domu i będę się męczyć i nie wiadomo kiedy jechać . Masakra ...
asieńkakk
Fanka BB :)
Gratulacje serdeczne Bursztynek! czyli Borowska? Ja dziś do gina idę bo za tydzień wychodzimy my we wtorek Witamy koleżankę na świecie! <3
balladyna
ojeju Bar, nie powinna tak sie polozna zachować ! musialas być przerażona, ale nie skupiaj sie juz na tym, tylko na pozytywach. Wszystko już będzie dobrze :-*
Bursztynku no po cichu myslalam o Tobie ze chyba cos kombinujesz bo cisza byla, gratuluję. I dobrej reakcji na karmienie czyli jednak mozna miec apetyt przed, ja to bym ciagle jadla i sobie tlumacze ze w takim razie porod daleko. A Ty i Bar sie chyba ladnie nawciagalyscie
Bursztynku no po cichu myslalam o Tobie ze chyba cos kombinujesz bo cisza byla, gratuluję. I dobrej reakcji na karmienie czyli jednak mozna miec apetyt przed, ja to bym ciagle jadla i sobie tlumacze ze w takim razie porod daleko. A Ty i Bar sie chyba ladnie nawciagalyscie
balladyna
a moj mąż jajcarz po obudzeniu zadecydowal, ze wywolujemy skurcze ; ) chyba ta data mu sie jednak podoba heh.
reklama