reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Aliaolio dobrze, że małej podoba się w przedszkolu :)

Fanti ciekawe na kiedy wyznaczą cc.

Cień na telefonie nie widzę, który tydzień masz skończony? Słyszałam, że niektóre mają takie paskudne straszaki. Ciekawe, czy coś się rozwinie. Wygląda jakby mąż specjalnie na złość mówił.

Arusiowa to jeszcze masz trochę czasu.

Cocosh teraz to już jest kwestia kilku dni, tygodnia. Już niedługo.

reklama
Ja na chwilke bo padam grzes sie ur waga 1800 :(
Widzialam go i dalam mu buzi teraz jest inkubatorze nie wiem kiedy go zobacze :(
ogolnie wszystko ok oprócz tego że przy skurczach grzes tracil tetno i byla cesarka 2 punkty i siny :( po niecalej minucie bylo ok o ma teraz 10/10
Teraz musze isc spac a urodzol sie ok chyba 7:30
Drzemka o potem napisze

Bar bra bidulko ! Ale sie nameczylas, teraz sie zajmal Grzesiem i wszystko bedzie dobrze a Ty odpocznij zebys miala pozniej sile ! :* Kciuki dalej trzymamy za Grzesia !!

Bar wypoczywaj teraz.
Wazne ze wszystko oki .
Maly szybko nadrobi wage.Buziaczki dla Ciebie kochana bylas dzielna i dla Grzesia tez caluski .❤

Barbra jaka mała kruszynka. Szkoda, że nie kazano brać jeszcze tydzień tabletek, skoro on taki malutki. Szybkiego powrotu do formy po cc. Grzesiowi dobrze teraz w inkubatorze.

Agiszonek powodzenia.

Poziomka nie pozwalaj aż tak wisieć. Po policzkach przy ustach się łaskocze. A jak nic to na nowo przystawiaj. Nauczy się z butelki i dopiero będzie problem. Leniuszek z niego. Dasz radę :)

Bar gratuluje mamusiu. Skoro już ma 10/10 to znaczy że już jest dobrze. Ma odpowiednią opiekę i w tym wieku inkubator to nic strasznego. Buziaki i kciuki za was oboje &&&& odpoczywaj.

Witam się i ja :D

W nocy przeżyłam zawał serca prawie[emoji14]Od godziny 2-4 miałam skurcze co 5/7min ale tak mnie to bolało ze myślałam o zejściu z tego świata :D pod prysznicem siedziałam z 20 minut ! Ale na siłę usnelam i dzisiaj jestem jak nowo narodzona! Jeszcze nie rodze ^^

Chrobek gratulacje!!!!!! ❤❤❤

Bar pewnie się męczy...jak nic nie piszę !

Fanti twój syn mi się snil!!!
Pojechaliśmy razem na basen na jego zajęcia i mówisz mi żebym obserwowała ze zaś będzie cyrk żeby kurtki zostawić bo jakaś wredna baba siedziała za okienkiem :D pozniej oli nie chciał iść spać wogole! Ty byłaś zła bo już dawno powinien a jemu się nie chciało ;P mówię mu ze jak pójdzie spać posypie go magicznym pyłem i jak się obudzi to będzie terminatorem w super zbroi hahahaha zgodził się i usnal w momemncie a ja sie obudzilam :D

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka
Młoda ciekawy sen ;) A taki magiczny pył by mi się przydał ;)

reklama
Barbra kochana gratulacje!!!Wszystko będzie dobrze Grześ malutki bo i Ty drobna. Najważniejsze, że już dobrze. Mocne uściski dla Was kochani!!

Do góry