reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Bar pewnie już z Grzesiem w ramionach... ;)

Cień, Ty to chyba z tej niecierpliwości masz skurcze hihihi

Fanti, to ja Ci wróżę ok 07.03 datę...szczęśliwa liczba :)

Co do przedszkola, to Olcia była pełne 5h i twierdzi, że jutro też idzie do dzieci :) Pani powiedziała, że bardzo ładnie się zachowywała, nie pytała nawet o nas ani razu... I zjadła 2 drugie dania hihi
Brawo dla Oli :) skoro tyle wytrzymała to już raczej problemów nie będzie.
Ale myślę że to efekt wcześniejszego żłobka. Przywykła do rozstania z rodzicami.

No to jest nas więcej wizytujacych we wtorek, odbieram wyniki na gbsa, czekam aż minie weekend i mogę rodzić. Spakowalam torbę i musiałam wyjąć drugą, bo ni w ząb jej nie da się zamknąć

Fani ciekawe czy Ci wróżka wypisze skierowanie do cc

Alia fajnie ze przedszkole się podoba ;) ja chciałam od września posłać, ciekawe jak to będzie. Normalnie mała się bardzo garnie do dzieci, ale bardzo się obawiam o te jej wybrzydzanie przy jedzeniu

Cień a jak Ci się zaczął 1 poród? Wiem że to nie reguła, ale ja miałam codziennie regularne skurcze przez bity miesiąc i nic... ;) oby u Ciebie szybciej poszło

Dziewczyny, powiem Wam cosik :) Meeeeeega sie cieszę, że poród o ta cała otoczka 'przed' jest już za mną ;) a mój Szkrabek śpi właśnie na M...

Barbra mam nadzieję, że u Ciebie wszystko dobrze...
Cień Ciebie te skurcze straszą na całego.
Fanti trzymam kciuki za skierowanie na cc...
A ja umylam jedno okno w pokoju Bartusia, zostało mi jeszcze jedno...
Aaaaaaaaaaaaaaaaa moja lkuzynka oczywiście nie przyszła mi domu ogarnąć jak byłam w szpitalu... będę codziennie cosik robiła razem z M aż dojdziemy do ładu i składu ;)

Witam się i ja :D

W nocy przeżyłam zawał serca prawie[emoji14]Od godziny 2-4 miałam skurcze co 5/7min ale tak mnie to bolało ze myślałam o zejściu z tego świata :D pod prysznicem siedziałam z 20 minut ! Ale na siłę usnelam i dzisiaj jestem jak nowo narodzona! Jeszcze nie rodze ^^

Chrobek gratulacje!!!!!! ❤❤❤

Bar pewnie się męczy...jak nic nie piszę !

Fanti twój syn mi się snil!!!
Pojechaliśmy razem na basen na jego zajęcia i mówisz mi żebym obserwowała ze zaś będzie cyrk żeby kurtki zostawić bo jakaś wredna baba siedziała za okienkiem :D pozniej oli nie chciał iść spać wogole! Ty byłaś zła bo już dawno powinien a jemu się nie chciało ;P mówię mu ze jak pójdzie spać posypie go magicznym pyłem i jak się obudzi to będzie terminatorem w super zbroi hahahaha zgodził się i usnal w momemncie a ja sie obudzilam :D

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

reklama
Widzę ze kolejne mamusie sie rozpakowuja, gratulacje!
Dziewczyny, nie spieszcie sie rak bardzo tylko odpoczywajcie i spijcie póki możecie :)
U nas wszystko dobrze, tyle ze ciężko się jeszcze zorganizować. Najgorzej jest z karmieniem cycem bo maly nie chce ssać tylko sobie zasypia z nim w buzi i nie da rady go obudzić, a jak cyca zabiorę to plącz. Musze scisgac i dawać mu butla bo caly dzień mógłby tak sobie spać z cycem. Dziewczyny, może macie jakies sprawdzone sposoby żeby nsklonic go do jedzenia.

Do góry