reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Isia A co zrobisz jak kuzynka przyjdzie na sprzątanie? Mam nadzieję że jej podziękujesz i nie zgodzisz się. Wiesz ja może jestem wredna ale pozwalając się tak traktować tracisz szacunek do samej siebie.
Ja na prawdę wolałabym komuś obcemu zapłacić i mieć zrobione bez łaski niż wiecznie zaglądać za taką kuzynką i uważać by ją czymś nie urazić bo więcej nie przyjdzie.

Co do wróżki mam nadzieję że nic nowego nie wymyśli. Ale puki od niej nie wyjdę pewności mieć nie będę.

U mnie od wczoraj Oli robi obiad na dziś. Chciał pomagać robić więc ok. Wczoraj obrał wszystkie warzywa, dziś nastawił rosół, makaron, kompot, nastawił kaczkę do piekarnika i deser zrobił. No i buraczki na surówkę zrobił. Niby dużo ale mam go po dziurki w nosie. Wczoraj fajnie pomagał a dziś wiecznie z czymś problem. Mówię mu że jeśli mu się nie chce to ja go na siłę nie trzymam w kuchni. Po co mi facet z fochem w kuchni.
Nakrył teraz do stołu i czeka.

Aliaolio dobrze, że małej podoba się w przedszkolu :)

Fanti ciekawe na kiedy wyznaczą cc.

Cień na telefonie nie widzę, który tydzień masz skończony? Słyszałam, że niektóre mają takie paskudne straszaki. Ciekawe, czy coś się rozwinie. Wygląda jakby mąż specjalnie na złość mówił.

Arusiowa to jeszcze masz trochę czasu.

Cocosh teraz to już jest kwestia kilku dni, tygodnia. Już niedługo.

Według OM jutro 38 tc skonczony a wedlug usg 1 to dzis 38 + 3 :-)

Bar byłaś bardzo dzielna, Grześ szybciutko nadrobi wagę, a Ty będziesz miał czas żeby dojść do siebie po cc. Ważne że już ma 10 punktów czyli wszystko dobrze

Poziomka a próbowałaś smoczka dawać po cycu?

Bar, gratulacje!! Szkoda ze sie namęczyliście a i tak skończyło sie CC, ale najważniejsze ze juz po wszystkim! Zdrówka dla Was obojga! A wydawało mi sie ze Grześ wg ostatniego USG ważył juz znacznie powyżej 2000 g, nie? Drobniutki strasznie, ale na pewno szybko zacznie nabierać ciałka :)

reklama
Gdyby moje dziecko urodziło się tak małe byłby problem. Ale Ty bar jesteś sama drobniutka więc Grześ nie mógł być wielkim dzieckiem :) głowa do góry. Teraz już będzie tylko dobrze :)

Do góry