reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Ja wróciłam z porodowki...
I wcale mi się tam nie podoba az tak jak myślałam ze będzie :D
Jestem przerażona...

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Gratulacje slonko !! Opowiedz cos wiecej jak znajdziesz chwilke czasu ;)

Mloda jak wrazenia ? Czemu przerazona ? :D

Volka volka NOŁ STRESSSSS :D &&&& kciuki!!!!!mocne!!!!!

U nas na cc nie może być chlop musi czekać w sali ,poczekalnia' :D

Drzwi mi od auta zamrazly France :D

Jaki tu spokój na na na na nic się nie dzieje na na na na!

Ok 22 na izbie mialam juz 5 cm rozwarcia a potem to juz poszlo.skurcze tak co 5min i z takimi skurczami co 4-5 min mialam pelne rozwarcie i potem parte.po 4 nacieciach krocza udalo mi sie urodzic bez nacinania ale to tylko dzieki lekarce i poloznej.choc nie powiem latwo nie bylo.

Słonko gratulacje!!!!!

Manka tak ponuro i smutno tam jest... :( i strylnie...a obok 2 następne BOKSY więc 3 rodzących na jednej sali jak się trafi!!!! (lozko,ktg,stolik,krzeselko,i taki jeżdżący dla poloznych)
Nie czułam się tam jakoś tak... komfortowo ! Ale położna mówi ze jak przyjdą bóle to właściwie będzie mi wszystko jedno gdzie jestem :D

reklama
Do góry