reklama
Lewusek
Fanka BB :)
Jak w tym filmiku ktory jedna z nas wrzucila ostatnio .Moze maz byl obok i jadl chipsyIzik to mała wyskoczyła jak z procy! Gratulacje!!!
clodi
Izik gratulacje ale niespodzianka. Poród marzenie
My tu na Kate czekamy a tu taka nowina
My tu na Kate czekamy a tu taka nowina
La_Luna
Izik gratulacje, oby nam wszystkim tak sprawnie poszło
A mi się tak nic nie chce, zrobiłam schabowe, nastawiłam ziemniaki i czekam na męża. Jeszcze wypadałoby zrobić pranie, ale to już za dużo jak na dzisiejszy dzień
A od 2 dni strasznie mi puchną nogi, wieczorami to mam jak kłody, a tu jeszcze 6 tygodni....
A mi się tak nic nie chce, zrobiłam schabowe, nastawiłam ziemniaki i czekam na męża. Jeszcze wypadałoby zrobić pranie, ale to już za dużo jak na dzisiejszy dzień
A od 2 dni strasznie mi puchną nogi, wieczorami to mam jak kłody, a tu jeszcze 6 tygodni....
nailie
Marcowa no wlasnie tez mam wrazenie ze to jakby woda. Ale jak szyjka zamknięta to chyba nie powinny byc wody, sama nie wiem...
Edit nie nie nie, ja do 6 mam w planach zaciskac nogi
Izik ja tez zazdroszcze tak szybkiego porodu a jeszcze wczoraj pisalas ze czop ci zaczal odchodzic i nie masz apetytu. Mialas jeszcze jakies symptomy przed porodem czy od razu skurcze?
Edit nie nie nie, ja do 6 mam w planach zaciskac nogi
Izik ja tez zazdroszcze tak szybkiego porodu a jeszcze wczoraj pisalas ze czop ci zaczal odchodzic i nie masz apetytu. Mialas jeszcze jakies symptomy przed porodem czy od razu skurcze?
Bursztynek90
Izik! A to niespodzianka! Gratulacje! Duzo zdrowka dla Was!!! [emoji8]
reklama