reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Stanika do karmienia jak na razie nie posiadam, zobaczę ile mleka będzie. Nie chce niepotrzebnie kupować.
poziomka- moja to kopie z prawej, a piąstki wypycha z lewej. Dzisiaj przez jej wygibasy ledwo co oddychałam.

Ja mam wrażenie że moja non stop się kręci i co rusz coś innego odczuwam. Raz z jednej, raz z drugiej strony. A tu pupka, a tu nóżki. :-)

Mnie wczoraj 3 razy tak mocno kopnol że zwijalam się z bolo :( ale cały czas jest w tym samym miejscu :)
Że stanikiem poczekam teraz jeszcze podgrzewacz do butelek muszę kupić :)
Męża właśnie do dentysty poslalam dalej leczenie kanałowe :/

Barbra co do stanika. Mi podczas ciąży piersi nie urosły, ale wiem ze przy karmieniu gdzies tak o nr. Do gory mi poszly. Wiec mam zakupione dwa w moim rozmiarze i myślę, ze dam radę. .. ostatni dlugi dzien jutro ostatni dzien i tylko do 19 yupi

Ja jak dostanę karte do apteki to bede zamówienie robic.na razie ponad 100 zl wyszlo a jeszcze kilka rzeczy dojda bo sa niedostępne. A z rossmana kolo 50 zl i jeszcze pampersy. Laktator, termometr i staniki do karmienia

reklama
Cocosh daj znać choć słowo. Już 19 więc mam nadzieję że po operacji jest i wszystko ok. Michał odsypia i już tylko dochodzenie do siebie mu zostało.
Odezwij się kochana bo już ręce bolą ale cały czas trzymamy &&&&

Do góry