reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Ja trochę spakowalam torbę do szpitala :) jakieś ręczniki kosmetyki dla małej pieluszki klapki podpaski itp.

A mój ze to za wczas robię... Bp GDZIE TAM DO MARCA

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

reklama
Ja sie zmeczylam :D Mam chyba z 15 roznych list co mam spakowac i probowalam to ogarnac w jedna no i troche juz mam spakowane, nie wiem czy to nie za wczesnie troszke ale lepiej niech sobie bedzie w razie wu bo troszke mi zeszlo pochodzic po mieszkaniu i zebrac to do jednej kupy a i tak kilka rzeczy musze dokupic :p

Mi piersi podczas pierwszej ciąży to zrobiły się porostu pełniejsze a jak był początek karmienia to miałam takie gigantyczne ,że Bartka główka to się cała w jednej schowała i mogłam ja owinąć :D ale po jakiś dwóch tygodniach były już normalne tyle ,ze pełne takie ;D ... teraz to mi biust wrócił do tego co przed tamta ciąża ,bo po karmieniu miałam "afrykańskie ";p ...

Ja czekam aż mąż wróci i pędze do lekarza ,mam nadzieje , ze zrobi mi usg bo kurde ważyłam się i nic nie przytyłam przez miesiąc aż w strachu jestem jak zeszłam z wagi ;/

Manka ja dzisiaj też tak trochę już to ogarnelam[emoji14]mam dylemat z ubraniami bo sama nie wiem jakie wszystkie mi do podobają :D

Asienkaa tu bardziej chodziło o , hej jestem xxxxx aktualnie jestem w xx tyg. Bede miala dziewczynkę /chlopczyka :D termin mam na xx '

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

reklama
Hie Hie Volka coś nie w humorze ? ;D nie no może dziewczyna chce tylko jakieś rady od kogoś z Poznania ?!hehe ;p no ale fakt mało o sobie napisane

Do góry