reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Hej dziewuszki! :)

Co do smoczkow, pampersow itp to jedynie moge sie wypowiedziec jak bylo z moim mlodszym bratem- gdy mial 10 msc postanowilam, ze koniec ze smoczkiem i podvzas zabawy wsadzilam go do kieszeni mamy kangurzycy- pluszaka- i powiedzialam, ze teraz maly kangurek bedzie potrzebowal smoczka-> do tej pory czyli juz 8 lat smoczek jest u kangurzycy :)
Z pampersami bylo tak, ze mama nie miala pieniedzy i strasznie sie zamartwiala co teraz- maly mial 13 msc. Z racji, ze ja bylam tylko tymczasowo a byly wakacje wykorzystalam sytuacje i czytajac malemu bajki wymyslalam w trakcie historie o smokach w pieluchach poskramianych przez malych rycerzy. W cztery dni czytania "nowych" bajek pozbylismy sie problemu. Nie obeszlo sie bez zakupienia miecza krola
Artura:) jakos smoka w pieluszce trzeba bylo przegonic:)

Oby z Zuzulinka poszlo rownie sprawnie:)

Cien- trzymam kciuki by w koncu udalo sie lekarzom cos zaradzic. Co do rzeczy potrzebnych do szpitala to raczej jest to zalezne od placowki. Myc tez nie wszedzie myja. Ja bynajmniej nie pozwole. Pierwsza kapiel bedzie w domu. :)

Cocosh- trzymam bardzo mocno kciuki za cala Wasza trojke. Maz na 100% dzielnie sie spisze ( profesor rowniez) a Ty nie faszeruj tylko Marysi stresem!!! Badz dzielna!:)

Alabamka! Gratulacje!!! Trzymajcie sie zdrowo i cieplutko z malutka! Jesli tylko bedziesz miala jak, daj znac co u Was:)

Asienka! Ty tez koniecznie sie odzywaj co i jak z Wami!!!!

Ja malo sie teraz udzielam bo ten nieszczesny remont ale po przeczytaniu, ze pierwsza marcowka rozpakowana chyba troszke przystopuje.

Dobrej nocy moje panie! Nogi zaciskamy!!!!

Ale tu wieści niespodziewane Alabamka gratulacje ogromne:) jestem w ogromnym szoku.
Ja na zamówienie z gemini czekałam aż tydzień.
Zazdroszczę niektórym z Was, że dzieci już bez pampersów. U mojego synka na noc musi być. W dzień chodzi w majtusiach. Jak chce kupę to zawsze woła, Ale z sikaniem to już gorzej i ta nauka trwa już 2 miesiące.

La Luna u nas też pampers na noc jeszcze. W dzień też w majteczkach Hania biega i siku wola, a kupy nie, tylko chowa się po kontach i robi w majtki.

Fanti chyba tobie miałam podać nazwę tego kremu na grzybice.To Mycospor, tylko niestety nie mam juz ulotki wiec nie wiem czy nadaje sie w ciazy,ale byl dobry, szybko zalatwil sprawe.przepraszam że dopiero teraz ale jakoś mi to umknęło.

Chrobek to nie jestem sama Ale jakiś czas wolał za każdym razem, a teraz się mu odwidziało mam nadzieję, że nie będzie gorzej jak się dzidzia urodzi

MATKO Z CÓRKĄ !!!! Gratulacje Alabamka !!!!! Cieszę się strasznie ze obie jesteście całe i zdrowe. Malutka na pewno szybko nadgoni i będzie ważyć więcej od nie jednego przenoszonego berbecia :)

reklama
Ranyyy aż mi cały brzuch stwardniał jak przeczytałam że jedna z Nas już rozpakowana!!!!
A ja na wózek dalej czekam. I mąż spakowany a ja w rozsypce!
:)
Od jutra pakuję swoją walizę.

Dziewczyny wielkie dzięki za trzymanie kciuków. Dzisiaj już u nas trochę nerwowo ale dajemy radę.
Od jutra jestem już pewnie cały czas przy mężu w szpitalu ale będę pisać i informować. Obiecuję.
Będzie dobrze. Musi być.
Próbuję się przespać bo musimy wcześnie się zebrać.

Do góry