reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Miałam nadzieję ale cóż widocznie tak to musi być :D
Ale znieczulenie ma być obowiązkowe :] więc gdzieś do 2 tyg.pójdę na wizytę

Volka tak :D patyczek (dluuuuuuugiii ) wyglądał jak do uszow tylko ze 3x dłuższy jak któraś robiła ksiazeczke sanepidowska to taki patyczek w kupę się wsadzalo :D a on mi to wsadził... i tam ruszal BOŻE NA SAMĄ MYŚL MNIE BOLI :D

U nas znowu awantura przez mamusie byla :/
Chyba będę na tyle chamska ze do niej zadzwonię i jej powiem ze ma skonczyc sie wpierd***

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

reklama
Cień mam nadzieję że już jutro cie wpuszczą do domku. Najważniejsze żeby u maluszka wszystko wyszło dobrze.

Młoda to sort że wszystko dobrze u córeczki :-)

Nailie jak w wizyta?

Maya przed snem dajesz mleko czy kaszę? Ja jak zaczęłam dawać kaszę do snu a w nocy jak się wybudzal to wodę i tak po jakiś dwóch tygodniach przestał się budzić na jedzenie w nocy. Teraz dostaje tylko kaszę na noc o 20 i budzi się po 7. I tak od 8 miesiąca.

I znowu sie wk.....
Zamowilismy wozek w polsce od producenta .Pytalam sie czy wozek jest dostepny.Tak jest w poniedzialek wyslemy.Dzis wtorek tez mial byc wyslany a teraz babka mi pisze ze jutro .Noż kuzwa mac ...

Maya- bo Emilki mają takie charaktery :-p coś o tym wiem, z wiekiem coraz gorzej.

Moja jeszcze pampersowa, końca nie widać. Ma dzień, że robi tylko na nocnik- a potem taki, że bez pampersa ani rusz. Mam nadzieję, że najpóźniej w lato się go pozbędziemy.

Właśnie nie wiem na co :D bo nie doslyszalam... a w laboratorium też baby nie powiedzialy[emoji14]oddałam tylko ta fiolkei zapłaciłam

A śluz mówił że dobry i ze będzie go duzo a nie widzi żeby coś się działo a jeżeli coś mam za tydzień przyjść...i wlasiwie tyle

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Witam sie i ja , troche późno ale z samego rana już byłam z młodym ściągac holtera, jeszcze tak ślisko jest ze młody mi sie przewrócił i musielismy wracac do domu sie przebrac. Miał takiego pecha że w kałuże wpadł... Kolanko boli ale na szczescie tylko stłuczenie niegroźne...
Jak wrócilismy ogarnełam mieszkanko i położyłam sie.
Obiadek mam z wczoraj wiec gotowac nie bede. Starszy własnie wrócił ze szkoły, bedziemy zadanko robic.

Co do odsmoczkowania to u nas było tak że starszy raz zgubił smoka i zapomniał także tu miałam prościej.... Młodszy miał tak że nie chciał innego smoka, a ten stary juz sie nie nadawał wiec go wyrzuciłam... Każdy inny był fuj dla niego, był płacz lament za tym starym ale z czasem zapomniał...

Co do spania... hm tu już było inaczej bo starszy jak miał miesiac zaczął przesypiac całe noce, wyjatkiem były noce gdy była inekcja...
Z młodszym już było gorzej. Pierwsze noce w całości przespane były powyżej drugiego roku życia... Ale nie na długo, jak zaczął chorowac tak sa problemy ze snem. Raz przespi całą noc... a raz potrafi wstac nawet kilkanascie razy w nocy albo nie spac wcale...

Z pieluchami tu o obu chłopców jak mieli 1,5 roku ( akurat w cieplejsza pore roku) zabierałam pieluchy i była nauka na nocnik...

Cień biedna Ty... :( trzymaj sie tam

Młoda a ile masz wzrostu??? Dobrze że na wizycie wszystko ok.

Kobietki remontujące trzymam kciuki byście sie wyrobili z wszystkim...
Lewusek ja tez ostatnio miałam problem z paczka... współczuje...
Witam nową mame :)

I trzymam kciuki za wizytujące

9Siwa caly czas dostawala wieczorem mleko bo jadla tylko kaszki ryzowe a one strasznie ja zatwardzaja,jakby jadla tez wieczorem to bylby mega problem z kupka.Odpukac od 3 dni zaczelam jej dawac na wieczor kaszke owsiana z owockiem to jakos ja wcina Ale po jakiś 2 godzinach od zaśnięcia i tak jest ryk o mleko.Z wodą jest o tyle problem ze ona w ogóle nic nie piję nawet w srodku dnia ani wody ani soku ani herbatki wszystkim pluje...ot taki z niej trudny egzemplarz...

Izik Właśnie tak mi się wydaje ze to kwestia charakteru,ale niezalamuj mnie ze tak cały czas będzie bo oszaleje...

reklama
Ja gbs tez mialam z pochwy i odbytu pobieranego.

Dzieci ktore miaja skaze nie najadaja sie mm tym specjalnym. Wiem to po corci non stop chodzila glodna i jadla czesciej.

Ja właśnie dostalam zamówienie z apteki gemini :-D jestem gotowa :-D. Tzn brak mi łóżeczka ale to na ostatnia chwile kupi moja mama bo sponsoruje

Do góry