reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Dzisiaj nic nie gadał o porodzie a ja chciałam ta cc widocznie muszę się nastawić na sn ! :D teraz to już wogole nie bez mogła spać w nocy! Następna wizyta 16.02 :D dwa dni po mojej rocznicy

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

reklama
kamka90 poprzecinalam smoczki. I Kubus stwierdzil, ze sa blee. i za kazdym razem wolal, ze chce inny. wiec dawalam mu inny-tez poprzecinany. Po dwoch dniach przestal o niego wolac w dzien. Ale noce i drzemki to byla masakra przez jakieś 2 tygodnie:/ Bylo tak, ze na drzemke szedl jak juz sam odpadal-a wlasciwie zasypial w jakims miejscu. a na noc zasypial kolo 23. Ale sie przemeczylismy choc nie jeden raz mialam ochote mu smoka oddac;) A teraz mamy nagrode za to-Kuba kolo 20.30 robi nam papa, daje buzi i idzie do swojego pokoju spac;D sam! a ja co wieczor pekam z dumy;D
kamka a ile synus ma?:)

u nas juz 22 miesiace i dopiero trojki sie przebijaja. Dwie piatki juz dawno na wierzchu a trojki dopiero ida;) strasznie dlugie to zabkowanie:/

Maya moj sam odstawil nocne karmienie i to bardzo szybko. Kolo roczku spal juz od 20 do 9 rano. wiec na szczescie nie mielismy tego problemu :)

Wysłane z mojego SM-T520 przy użyciu Tapatalka

U nas wlasnie juz w sierpniu pozegnalismy sie z pieluchami potem jeszcze z miesiac tylko na noc a kiedys zapomnialam kupic i podlozylam mu pod pupe recznik w razie w. Ale nic nie zrobil a potem jak mu sie chcialo siusiu to wstawal i wolal z pieluchami poszlo w miare szybko w kilka dni zalapal. Z odstawieniem od piersi tez. Balam sie ze beda przeboje. Mial 10 miesiecy i mielismy jechac nad morze i w noc przed wyjazdem poprostu odmowil ssania odwracal glowe itp wiec tez gladko. Teraz najgorszy ten smok bo potrafi miec go w buzi i gadac to az mu sie robia krostki na brodzie staram sie go chowac zeby nie cycal ale co jakis czas mu sie przypomina i wtedy furia. Musze mu o tym dzidziusiu wspomniec ze smoka damy dzidzi moze cos podziala.

Mati ma w lutym 2.5 roku wszyscy juz mowia za za duzy na smoka a ja ciagle mialam nadzieje ze sam odstawi ale chyba coraz gorzej z tym smokiem. Usypia nam kolo 21 lub 22 w dzien wcale nie chce spac wiec plus bo nie szaleje do 24 hehe. Zabki mamy wszystkie oprucz tych 5 trzech. I duuuuuzo gada a taki przzemadrzalek ze czasem fo sie zastanawiam z kad on cos wie.

reklama
kamka90 jak ja nie lubilam jak ktos mi zwracal uwage, ze "taki duzy i jeszcze ze smokiem". Bo Kuba mimo ze ma dopiero 22 miesiace to jest tak wysoki, ze spokojnie wyglada na 2.5 roku;) ale nawet gdyby ciagnal i do trzech lat to nikogo to nie powinno obchodzic:p a odsmoczkowalismy bo chcialam to zrobic zanim Olek na swiat przyjdzie. Bo potem bylyby pytania czemu Olek moze smoka a on nie;) a tak to bedzie spokoj. Kuba znalazl wczoraj w komodzie smoka-przybiegl do mnie, dal mi go i powiedzial, ze to dla dzidzi:)

asienkakk teraz zartujesz, ze maly chcialby isc z tata ponaprawiac auta a za dwa lata nie utrzymasz go w domu;D U nas jest to samo;D Maz mechanik i juz w genach poszla milosc do wszelkiego rodzaju pojazdow;D od malego uwielbia czas z Tata w garazu spedzac;D

Wysłane z mojego SM-T520 przy użyciu Tapatalka

Do góry