Młoda mama powodzenia, ja mam na 12, chyba pora się zwlec z łóżka
oo ty juz po.. to było badanie na paciorkowca do porodu, mi tylko wymaz z pochwy pobieral w poprzedniej ciąży
Kustronka to wychodzi na to ze się wyrobicie ze wszystkim przed porodem
Jej, nam na początku roku wyszły juz całkowicie wszystkie 5 i strasznie się z tego cieszę
najlepsze jest to ze tych górnych w ogóle nie zauważyłam że już się przebił, a z dolnymi miałyśmy przeboje.
Kamka u mnie odsmoczkowanie poszło w jeden dzień z pół roku temu, powiedziałam ze smoczka schowamy dla dzidziusia bo ona jest juz duża i o dziwo podzialalo. Jeden wieczór czy dwa o niego pytała, bo używała tylko do spania, ale jak mama powiedziała ze sama dla dzidziusia oddała to pewnie tak było
po tygodniu miałam chwile słabości z jej zasypianiem i dałam jej smoka. Popatrzyła na niego dziwnie i mi go oddała.
Maya moja córesia nawet roku nie miała jak się przestała w nocy budzić, przebudzala się ok 6 rano na mleko, ale jak jej butlę zaczęliśmy odstawiac to śpi tą godzinę dwie dłużej. I mleko wcale takie niezbędne nie jest jak się okazało
jeszcze tylko na noc czasami jej robię, ale też już najwyzsza pora odstawic
AA i pochwale sie, że od tygodnia pożegnaliśmy pieluchy na dobre! Gdybym wcześniej zdobyła tą odwagę żeby próbować ją położyć bez do łóżka to już dawno byśmy się ich pozbyli, (Laura nawet w nocy wstaje i idzie na nocnik), no ale cóż, najważniejsze że wyrobilismy się przed marcem