reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Ciąża najlepszy czas w życiu każdej kobiety :D

Mam nadzieję że szybko załatwimy co mamy załatwić... i będę mogła chociaż chwilę po południu się zdrzemnac !

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

reklama
A my jutro rano do przedszkola, potem na targ po owoce, odebrać Zuzki wyniki z krwi bo byliśmy dzisiaj pobrać, wybrać posciel Bartusiowi z Minky, a o godz 10 Zuzka ma w przedszkolu dzień babci i dziadka... jedziemy z M bo on nie widział jasełek a ma być przedstawienie pokazywane a po wszystkim zabieramy Zuzke do domu. Miała jechać do mojej mamy ale już nie chce.... tylko chce jechać do domu się pobawić ;)
A na godz 14 idę do gastrologa Zuzki dowiedzieć się co dalej z jej leczeniem...

Co do remontu to M wczoraj pomalowal w biurze na dole jedną ścianę, dzisiaj musi zakleic dziurę na drugiej ścianie i mam nadzieję, że do weekendu przeniesiemy tam meble...
A M dalej chodzi i myśli...

Kate badanie na Hiv robia na poczatku ciazy. Ja tak mialam w tej i poprzedniej. Mloda mala szansa na donoszone dziecko ponizej 3 kg ;). Maya ja uzywam lusterka przy goleniu,jakos nie wyobrazam sobie do tego meza prosic ;). Bar Bra kopanie po pecherzu? To Twoj tez lezy miednicowo?

Mnie też kopie po pęcherzu, ale mniej niż ostatnio... może się już przekręcil mój chłopak głową w dół albo jest łagodniejszy dla mamusi ;)

A ja juz nie spie:)
Witajcie z ranka. Tradycyjnie pobudka jak moj wstaje a potem Paulinke trzeba dobudzac.Wieczorkiem miala problem z zasnieciem bo znow ja noga bolala.To chyba te bole wzrostowe :-\

reklama
I ja już nie śpię. Czuję się dziś skopana. Oli spał tradycyjnie jak mąż w pracy ze mną. Tak się wiercił że stopami po plecach mi jeździł a bronek po brzuchu. Normalnie niezła noc.
A wy jakieś szalone jesteście. Nikt wam nie mówił że w nocy się śpi a nie kilka stron forum tworzy? :/
Isia gratuluje sukcesu. Jedna ściana to już 1/4 za wami ;) jeszcze tylko 3 w tym pomieszczeniu :D

Do góry