Ja z paznokciami nie mam jeszcze problemu,ale już z goleniem miejsc intymnych to tak,bo mój brzuch jest wieeelki. Ostatnio w tych kwestiach mąż mi pomaga,na poczatku jakos tak było dziwnie ale juz sie przyzwyczaiłam a mąż jaki przy tym szczesliwy
reklama
Nie no mężowi nie ufam po tym jak widzę jak sobie obcina. Zawsze kończy się krwią na którymś palcu.
Co do golenia to już dawno na czuja. Ewentualnie mąż to robi ale i tak poprawiam na czuja bo on się boi dokładnie wewnątrz golić bo mówi że zatnie :/
Ja dziś ogólnie mam kiepski dzień bo za każdy razem jak się schylam i brzuch dotyka do nóg to boli. Dlatego poczekam na jutro z piłowaniem paznokci.
Co do golenia to już dawno na czuja. Ewentualnie mąż to robi ale i tak poprawiam na czuja bo on się boi dokładnie wewnątrz golić bo mówi że zatnie :/
Ja dziś ogólnie mam kiepski dzień bo za każdy razem jak się schylam i brzuch dotyka do nóg to boli. Dlatego poczekam na jutro z piłowaniem paznokci.
Mam pytanie odnośnie leków. Czy znacie jakiś skuteczny lek na dodatek który można w ciąży na grzybice paznokcia? Coś mi się na palcu wskazującym zrobiło. taki biały paznokieć . sprawdziłam że to wygląda na grzybicę . Chce się tego pozbyć zaczem bronek się urodzi bo boję się że mu przekażę grzybka smarując mu dupkę.
Ostatnia edycja:
kamilaasami
Fanka BB :)
ja miałam wczoraj operacje "paznokcie", moje kochanie zrobiło wszystko za mnie, bo ja to juz nawet skarpetek zdjąć sobie nie potrafie, ale ile przy tym było nerwów ręce mu się trzęsły ze strachu ze mi coś zrobi i cały czas twierdzi ze ściemniam jak nie moge czegoś zrobić sama
badania na HIV miałam w 15 tyg ciąży
MłodaMama - ja mam jutro pierwsze zajęcia ze szkoły rodzenia i nie wiem jeszcze co mnie czeka ide na 11 ale tam mają byc jakies cwiczenia a ja w swoje sportowe rzeczy sie nie mieszcze wiec nie wiem jak bede cokolwiek robic z resztą to tak daleko na piechote ze zanim dojde to bede padnieta i moze tez dostane jakies gratiski
badania na HIV miałam w 15 tyg ciąży
MłodaMama - ja mam jutro pierwsze zajęcia ze szkoły rodzenia i nie wiem jeszcze co mnie czeka ide na 11 ale tam mają byc jakies cwiczenia a ja w swoje sportowe rzeczy sie nie mieszcze wiec nie wiem jak bede cokolwiek robic z resztą to tak daleko na piechote ze zanim dojde to bede padnieta i moze tez dostane jakies gratiski
kamilaasami
Fanka BB :)
aaaa i jeszcze chiałam dodać że ja mam przeciwne odczucia - mam wrażenie że mnie kwiecień zastanie, a brzuch mam wiekszy niz babeczki co miały termin na początek lutego MASAKROZA
Fanti ja uzywalam kiedys takiej fajnej masci na grzybice ale niestety teraz nie pamiętam nazwy sprawdzę jutro bo teraz mi się nie chce już schodzić na dół i szukać, tylko nie wiem czy można w ciąży.Pamiętam jeszcze ze olejek herbaciany działa antygrzybicznie.
Ja już leżę w łóżku,jeszcze chwilę poczytam książkę i mykam spać,bo Emilka mi się jeszcze budzi w nocy na mleko, a ostatnio tak mnie to wybudza ze później nie mogę zasnąć przez 2-3 godziny. A rano jeszcze musze synka zawiez do przedszkola...
Ja już leżę w łóżku,jeszcze chwilę poczytam książkę i mykam spać,bo Emilka mi się jeszcze budzi w nocy na mleko, a ostatnio tak mnie to wybudza ze później nie mogę zasnąć przez 2-3 godziny. A rano jeszcze musze synka zawiez do przedszkola...
reklama
Fanti ja u rąk mam wskazujący i ten obok niego takie białe jak paznokieć rośnie byłam z tym u lekarza powiedział mi że to nie jest grzybica bo grzybice bym rozpoznała brakuje mi witamin i się po niszczyło stosowalam regenerum do paznokci i zeszło ale później znowu się średnio odzywialam i zrobilam sobie hybrydy i wróciło więc teraz dalam i na dłużej spokój i znowu smaruje tym regenerum ale może warto iść do lekarza bo nie wiadomo co to