reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
No ja ostatnią @ miałam 7.06 i cykle min 33-35 dni więc wg kalkulatora uwzględniającego długość cyklu było nawet 28.03.
Z Olim też dokłądnie wiedziałam kiedy zaszłam w ciążę- to były miesiące starań więc wszystko zapisywane w kalendarzu ;) I termin wyliczali mi na 24.12 a urodziłam 7.12 więc jak tu będzie ten 11.03 to też dobrze.. Byle wszystko poszło sprawnie i zwyczajnie.. :)

Młoda dziwne że powyżej 3 kg chce ci zrobić cesarke badał cię dokładnie tzn miednicę i kości biodrowe itp dużo dzieci rodzi się powyżej 3 kg na pewno ok 4 kg to już lepiej zrobić ta cc a tak to ja bym chciała żeby mi wytłumaczył czemu nie mogę rodzić sn powyżej 3 kg bo jeżeli masz predyspozycje to lepiej sn a badanie że jesteś chuda to głupie gadanie ja też jestem chuda i w planie jest sn cc tylko w/w

Młoda mama też dostałam takie same prezenty :-D

Cień ciekawe, co powiedzą na te skoki.

Fanti może jednak będziesz marcówką.

Maya córka szybko się nauczy, że dzidziuś to nie lalka.

Dzięki dziewczyny za motywację, ale jakoś ostatnio mało czasu na pisanie, a jak już z tabletem połże sie do łózka to tylko poczytam Was i zasypiam... Teraz w ogóle gorący okres jak mi dziś powiedział termin a jeszcze tyle spraw do załatwienia z zarejestrowaniem auta...
Czy któraś z Was miała robione już badanie na HIV?
Volka tak w 38 tyg. chyba, że będzie miał jakieś ale to poczekamy jeszcze...
Ale dziś na wizycie wszystko ok. Więc myśle że wszystko pójdzie jak trzeba.

Powiedział że mam za wąskie biodra na poród większego dziecka niż 3kg ja się urodziłam 2750 moja mama też była takich wymiarów jak ja i miała problem mnie urodzić ale wypchala mnie na siłę i ja cała porozrywalo aż do pośladków... i jakoś nie chcę samą podzielić jej losu i jak coś niech mi zrobią cc

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry