reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

I powiem wam że po tych pomarańczach co zjadlam w sobotę to wieczorem i czasem w ciągu dnia łapie mnie jeszcze biegunka cholera znowu:( coś ten koniec ciąży jest dla mnie pechowy
Grześ dziś był spokojny w ciągu dnia a jak tata wrócił z pracy to się zaczęło wypychanie kopanie po pęcherzu i teraz czkawka :)

reklama
Dzięki dziewczyny za trzymanie kciuków.

Asienkakk mam nadzieję, że z fundacją będzie ok i zdążycie rozesłać jeszcze coś po fimrach.

KubusiowaMama u mnie też jedna pralka wystarczyła :)

Siwa88 mąż też ma dodatkowo nadciśnienie.

Cień pokazuję mężowi Twoje posiłki żeby wiedział na co się szykować i przez ostanie dni wpierdziela ile wlezie J Przed chwilą bagietkę z kiełbasą :)

Volka ja też kataru nie leczę bo trwa i tak 7 dni :)

Poziomka mnie nie boli wypinanie ale czasem jak kopnie mała to aż mnie wykręca.

Arusiowa heh bo ja wieczorem padam i zasypiam od razu a często wstaje nad ranem i mogę w spokoju Was nadrobić J wieczorem produkujecie więcej postów niż da się przeczytać :)

Tak – w środę męża odwozimy rano do szpitala a w czwartek operacja.

Sarna to byle do urlopu. :)

Misssoni 2400 już? Nieźle :) ja dzisiaj właśnie od kumpeli słyszałam o liściach malin. U niej nie podziałało nic i rodziła w 42 ;)

Bar bra ja w nocy oglądałam polowanie na czarownice J aleee zasnęłam. Planuję za chwilę skończyć. :)

Moja kolezanka szla do porodu z waga 48kg i miala waskie biodra naprawde wygladala jak anorektyk...robili jej usg sprawdzili miednice i lekarz powiedział ze glowka jest za duza i cc :)

Jak dla mnie mi jest obojętne jak :D najlepiej jakby było szybko i bezboleśnie[emoji14]
Też się szykuje na obcinanie paznokci ale to jutro :)
Ja się już ogolilam na jutrzejsza wizytę mój tylko przychodzi i sprawdza jak to tam wygląda[emoji14]

Była Pani w 28tyg. I miała większy brzuch niż ja :) i nie mogła uwiezyc ze ja jestem tyle przed nią...

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Regenerum jest znakomite do odbudowy po tipsach.. Uratowało mi paznokcie. Używam od czasu do czasu jeszcze do wzmocnienia.
Ale to to grzybek jak nic..
Mama dała mi taki lek na grzybicę paznokci ale on nie wskazany w ciązy jak widzę w ulotce.. http://www.aptekapromedica.pl/310,lek-na-grzybice-paznokci-acifungin-forte-plyn-30-ml-.html

Maya proszę zobacz jutro co to za lek.. Clotrimazolum to raczej nie na paznokcie a to jest najczęstszy lek jaki mamy w domu.

aaaa i jeszcze chiałam dodać że ja mam przeciwne odczucia - mam wrażenie że mnie kwiecień zastanie, a brzuch mam wiekszy niz babeczki co miały termin na początek lutego MASAKROZA
Ja tam mam jeszcze dużo czasu.. na luty na bank się nie piszę.. :p

Co do golenia to albo mąż mnie goli, albo kremem do depilacji jadę.

Chrobek ale masz jakiś specjalny krem do depilacji? Bo normalnym to raczej bym nie zaryzykowała wewnątrz robić a tam też trzeba usuwać ..

Cocosh ja jeszcze nie trzymam &&.. :p Będę konkretnie i mocno trzymała cały czwartek aż nam powiesz, że wszystko ok poszło :)

Ja z paznokciami nie mam większego problemu, ale to golenie yhh... ogólnie to nawet mam problem z zapięciem guzika od spodni - nie widzę go ;) chłopowi to nie dałabym ani mnie ogolic, ani obcinać paznokci, co to byłby za efekt :O

HIV miałam zlecone na początku ciąży.

Ostatnia edycja:
W pierwszej ciąży maz mnie golil. A teraz sama codziennie walcze z lusterkiem. Musze codziennie bo inaczej wszystko mnie drażni. Więc csla ciążę jestem gladziutka. ☺
Kate no to moze bedziesz pierwsza. Lilith ma chyba podobny termin. U nas prawie same cesarki. To jakas moda?
Bo nie jestem w temacie. Maya powinnam psmirtac Cie z nicka, ale bardziej przypomina mi sie Twoja historia.
Fanti lutowe mamuśki tez sa fajne więc jak dołączysz to się nie jie obrazimy. Ale skoro ja mam term. na 24.02 i gdybym przenosila to moge urodzić w marcu... mam nadzieję, ze niebawem juz się rozpakuje bo chodzę jak inwalidka.
Dzisiaj po poludniu miałam znowu skurcze, silniejsze niz dotychczas, ale nieregularne. Na szczęście ustąpiły. Kupilam ostatnio nowa pościel i jeszcze wypralam, żeby zmienić jak maleństwo do nas zawita.

reklama
Do góry