reklama
kate009
Fanka BB :)
A ja pamiętam, że w poprzedniej ciąży na hiv też miałam pod koniec robione... hmm
Ja się raczej nie śpieszę i liczę że będę marcowa byle nie kwietniowa lutego nie biorę z ogóle pod uwagę !!!Fanti może jednak będziesz marcówką.
Teraz już nie ma obowiązku. Od początku roku zmieniły się zasady.Czy któraś z Was miała robione już badanie na HIV?
Ja dziś uświadomiłam sobie ze obcięcie paznokci u nóg jest mega wyzwaniem :/ dalszą obróbkę muszę na raty załatwiać bo brzuch już przeszkadza.
Mężowi jednak nie ufam w tym względzie chociaż proponował wczoraj pomoc
Mężowi jednak nie ufam w tym względzie chociaż proponował wczoraj pomoc
Młoda Mama nie słyszałam jeszcze by ktoś miał za wąskie biodra na poród,człowiek uczy się całe życie.ciekawa tylko jestem jak ginek to ocenił,czy mierzył Ci miednice czy jak?pytam się z czystej ciekawosci☺jak czytałam o twojej mamie to aż mnie ciarki przeszły , też bym wolała w takim razie cc
To się mierzy ale co lekarz to też inna opinia ja od nikogo jeszcze nie slyszalam że mogę mieć problem bo mam za wąskie biodra wręcz przeciwnie często te chudziutkie z wąskimi biodrami rodzą szybciej i mniej boleśnie ale to nie jest reguła
reklama