reklama
asieńkakk
Fanka BB :)
Ja 86 przed ciążą ważyłam u mnie na wadze i teraz 98 ważę już niestety. Także dużo bo i tak za dużo ważyłam przedLilith a te skurcze regularne? Bo ja z takimi do porodu przyszlam.. trzy dni
później mialam synka w ramionach
Isia ja z nexta najmniejsze bralam 62 bo na 56 troche bylo mi kasy szkoda nie wiem czy masz cos z h&m-bo rozmiarowke maja bardzo zblizona
Asienkakk a ile lacznie przytylas ze stwierdzil ze duzo? Kiedy mialas ostatnia miesiaczke? Bo ja tez 32 tyg i 3 dni teoretycznie wiec moj Olus tez juz pewnie kolo 2kg wazy;D jeej.. jak ja bym chciala mieć jeszcze jakies usg
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
On to usg to tak robi, że ja właściwie nie widzę, sprawdza czy nie ma tych taśm i tą rączkę lewą głównie.
Tylko mnie jedno niepokoi bo powiedział, że łożysko jest na linii cięcia. I się tym zmartwił.
Witam was dziewczyny wieczorem. Ja dzis miałam 3 prenatalne. Wszystko w pożądku mała waży 1720. I ma podobno sporo wloskow na głowie. Ja jestem ciekawa ile w końcu waze bo na kazdej wadze inaczej pokazuje. W środę mam wizyte u swojego gina wiec juz tam sie zwaze
LilithGoth
Ja waze 80,5....przytylam 8.5 kg i mam zamiar na tym przystac
kamilaasami
Ja dziewczyny na dzis odpadam ... jestem zmęczona niczym więc dobranoc i do jutra
asieńkakk
Spróbuj z komputera
Ogólna mobilizacja była na piątek na twoją wizytę u fryzjera. Za każdy dzień zwłoki jedno zdjęcie więcejJutro wrzucę na 200 % zrobiłam u fryzjera z farba na głowie i chciałam wrzucić ale podobno było za duże :/
A potem możesz rzucić wyzwanie komuś innemu może być z tego fajna zabawa
CieńWielkiejGóry
Moj M poszedl na nocke,ja siedze sama w domu z Lilka.
Mnie czesto skurcze lapia jak autem jade i czesto mnie kopie mala wlasnie
3 razy dzis krew mialam podczas stolca,zobaczymy jak jutro bedzie.
Nerka na razie nie boli.
Lilith no faktycznie jacys nienormalni ci lekarze w tym szpitalu...miejmy nadzieje ze skurcze sie wycisza i dopiero wtedy cie puszcza
Gratuluje udanych wizyt Ja mam w srode na rano do ginekologa a po poludniu do rodzinnego po skierowanie do okulisty
Mnie czesto skurcze lapia jak autem jade i czesto mnie kopie mala wlasnie
3 razy dzis krew mialam podczas stolca,zobaczymy jak jutro bedzie.
Nerka na razie nie boli.
Lilith no faktycznie jacys nienormalni ci lekarze w tym szpitalu...miejmy nadzieje ze skurcze sie wycisza i dopiero wtedy cie puszcza
Gratuluje udanych wizyt Ja mam w srode na rano do ginekologa a po poludniu do rodzinnego po skierowanie do okulisty
reklama
La_Luna
Ja po wizycie. Moja Ninusia waży 1460 g, wszystko w jak najlepszym porządku u niej. Moja szyjka 3cm- długa i zamknięta. Z usg termin porodu mi dzisiaj wyszedł 2 kwiecień Z gorszych wiadomości to przez miesiąc przytyłam aż 4,5 kg i lekarz kazał trochę dać na wstrzymanie (słodycze) Mówił, że przez tak szybki przyrost wagi może ciśnienie rosnąć i już nie będzie tak fajnie. Nogi mi strasznie dziś spuchły, a gdzie tam jeszcze do końca...Następna wizyta 10. 02.