reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

A ja właśnie zamówiłam fotokalendarze na emikfoto na Dzień Babci i Dziadka- będą mieć radochę, bo mało zdjęć Fifka mają. Jakby któraś z Was chciała to wpiszcie kod rabatowy: kal2016. Za kalendarz A3 zamiast 70 zł zapłacę 24 zł:biggrin2:
Któraś z Was wczoraj pisała, że zrobiła zamówienie w aptece internetowej gemini i tak z głupka dziś weszłam no i oczywiście wydałam 250 zł;-) ;) Ale tam na prawdę tanio jest- za moje witaminki płacę zwykle ok. 32 zł, a tam za 18,50 zł:szok: no to ładna przebitka.

reklama
La_Luna ja tez zamowilam te fotokalendarze;D 3 sztuki;D az zaluje ze nie zamowilam czwartej dla nas:) ciekawa jestem jak beda wygladac:) niby 12-13ego powinny byc gotowe. A Twoje?

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Dziewczyny, moja najlepsza przyjaciółka urodziła wczoraj.. Miała termin na 8 marca, dwa tygodnie przede mną.. Zrobili jej CC ponieważ nie dało sie juz u niej uregulować nadciśnienia, no a przede wszystkim wykryli zatrucie ciążowe.. Mały Piotruś leży w inkubatorze, samodzielnie nie oddycha i ma bardzo wysokie CRP, wiec go badają :(
Nawet nie zdawałam sobie sprawy ze mną tak to wstrząśnie.. Chodzę i ryczę i nie mogę się uspokoić.. To chyba bodziec, którego potrzebowałam żeby samej sie ogarnąć. Dobrze ze ona przezorna kobieta, na wszystko była przygotowana, torba spakowana, wyprawka zrobiona, łóżeczko, wózek.. Ale tez jest tym wszystkim załamana :((

Aaaaaaaa W KOŃCU!!!!!!! !!!!!!!! W kauflandzie poszłam po ser żółty! Kolejka straszna! Ale taki chłopak około 25-28 (bardzo przystojny) [emoji14] dobrze ze mój poszedł szukać mleka i masła :D WPUŚCIŁ MNIE PRZED SIEBIE! Normalnie myślałam ze wogole nie mówi tego do mnie haha
No ale później i tak staliśmy w kilometrowej kolejce do kasy i już nikt mnie nie widział :(

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Kubusiowa ja też się zastanawiam czy sobie jeszcze nie zamówię :-D Mój ma być około 18- stego, bo zamówiłam nie pocztą tylko do salonu emiku. Mam nadzieję, że zdjęcia ładnie wyjdą.

reklama
Bar Bra a Ty lezysz caly czas czy sie poruszasz po domu? Wiem!ze zadne sprzatanie nie wchodzi juz teraz w gre i maz nie ma z tym problemu. Tesciiwa zapowiedziala!ze bedzie przyjezdzac dzieci zaprowadzac do przedszkola,wiec mam z glowy,ale mysle!ze zrobic obiad czy wstawic pranie chyba moge,nie? Hehe i jeszcze jedno,choc prwnie wyda Wam sue to glupie,ale domyslam sie odpowiedzi. Pewnie z wszelkich igraszek nalezy zrezygnowac,nie? Jakos glupio mi bylo pytac sie lekarza. Aaaa najwazniejsze: szyjka nadal jest dluga i zamknieta :)

Do góry