reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Dziewczyny, chciałam zamówić poszewke na kołdrę i poduszkę z Minky... koleżanka mi powiedziała, że to bez sensu bo Minky nie przepuszcza powietrza i bobas będzie się w tym pocil... jak to jest Kochane? Bo ja już zgłupialam :/
Tez tak słyszałam . Ale więcej opinii na plus zasiegnelam

reklama
Cześć dziewczyny, nie pisałam długo bo jak czytałam ze kolejne trafiają ze skurczami do szpitala to się nakręcalam tylko, że zaraz trafię i urodze i mały będzie skrajnie niedojrzały:( ale nie mogłam się powstrzymać żeby was z powrotem nie zacząć czytać.
Bar bra ciekawa jestem jak sobie radzisz z lezeniem cały czas, dobrze że mąż jest z Tobą mój jest w pracy do 17 i od rana jestem sama. Skurcze mam też cały czas takie jakie były w sumie od 23 tygodnia co 40 min -godz a wieczorem czasami nawet co 20 min. Ale szyjka się nie skraca, badam się regularnie z tego powodu co ok 2 tyg i na razie było ok. Nikt mi nie potrafi powiedzieć dlaczego te skurcze są i dlaczego nie przechodzą.
Wczoraj mieliśmy usg mały waży 1800g juz także super, ale to nadal co najmniej miesiąc za wcześnie żeby rodzic.
Agiszonek jak Ty znosisz lezenie?
Dla mnie najgorszy jest ten ciągły lek ze to się nasili tak jak u Was ze będzie co 5 min i ze nie powstrzymają porodu:(

kurde a tu nie wypisza ze szpitala jak nawet jeden skurcz sie zapisze na ktg. To jest obled,bo przeciez ja od 20 tygodnia mam skurcze,ale do 10 dziennie przeciez moze byc a tu kurde zadnego nie moze byc :(

U mnie były sporadyczne i wypisal ale na ktg akurat ani razu nic nie było co szpital to inne zasady niestety :(
Ja leże na materace odlezynowym i jest fajnie sam steruje mi i pompuje :)

Cocosh ja tez tak mam, ze slow mi brakuje i czuje sie jak glupia. Az wstyd czasami :/

Isia mi sie nigdy synek pod kolderka z minky nie spocil. Moze to tez kwestia ubioru i temperatury? Ja nigdy nie przegrzewalam Malego, wiec u nas tego problemu nie bylo:)

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

MłodaMama my z mężem właśnie też lubimy tylko niskie temperatury w domu :)
Dzisiaj wstałam i mówię do Miśka, czy jemu też tak gorąco a On, że tak i że upał w domu i strasznie źle się śpi. Patrzę na temp. a wskaźnik pokazuję 18.5 :)
Jak jedziemy np. do moich rodziców to nawet zimą śpimy przy otwartym oknie bo tata musi miec koło 23-25 stopni a dla Nas to tropiki.
My nawet przy mrozach wietrzymy dom i w weekend otwieraliśmy okna :)
To chyba zależy od człowieka itp. Mój mąż ma bardzo wsyokie ciśnienie więc mu zawsze gorąco a ja się przyzwyczaiłam :)

reklama
Do góry