reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Dziewczyny, chciałam zamówić poszewke na kołdrę i poduszkę z Minky... koleżanka mi powiedziała, że to bez sensu bo Minky nie przepuszcza powietrza i bobas będzie się w tym pocil... jak to jest Kochane? Bo ja już zgłupialam :/

Dziewczyny, chciałam zamówić poszewke na kołdrę i poduszkę z Minky... koleżanka mi powiedziała, że to bez sensu bo Minky nie przepuszcza powietrza i bobas będzie się w tym pocil... jak to jest Kochane? Bo ja już zgłupialam :/
z tego co czytałam to minky ma wszelkie atesty jeśli chodzi o zastosowanie dla maluszków ale uwaga bo sa podróby :)

Isia współczuję wody... :(
Moi sąsiedzi z góry to ss dopiero takie przeee nieogarnieci! Na polu - ja tutaj mam w łazience grzejnik na max w salonie na max w sypialni na 3 a właściciel mieszkania i nich dzisiaj był i Ci mają tam 17 stopni i nie grzeją! 3dzieci! No tu czasami zimno a mam na full i się zalą ze im woda cieknie bo oknie dachowym...za chwilę będą mieli jakąś pleśń czy cos :/ a ten chłop mówi ze on wyczytal na Internecie ze optymalna temp to jest 17 stopni a podobno mają tam jak w iglo zimno :/

U lekarza byłam na wizycie szyjka się nie skraca na szczęście dalej mam 28 Ale zapobiegawczo dał mi skierowanie na badania na ten wymaz czy cos przed założeniem korka :D oprócz tego toksoplazmowa morfologia mocz itp. :D
Mówię mu o bólach w dole brzucha powiedział ze mam leżeć tryb kanapowy prowadzić zrobić badania i za tydzień sie zgłosić i będziemy myśleć dalej a mówi ze nie chce mnie posylac do szpitala bo tam nie jest fajnie [emoji14] nospe brać aspargin brać i tyle... i do wtorku czekać! A u nas tak napadalo śniegu ze rano nie mogliśmy wyjechać z placu! Bo tak ślisko było...

A mój ma jakiś kryzys życiowy chyba :/ ma ten zaległy urlop teraz miesiąc siedzi w domu już 4- dzień a mnie tak denerwuje powoli! Dzisiaj mi sie dostało opiernicz bo ciężko było mi się z łóżka zwlec tak wczas i trochę mi to zajęło a ten zaczął po mnie krzyczeć ze lekcewaze wszystko ze jak mam lekrza to powinnam już dawno być ubrana a była godz. 8:20 a ja miałam na 10 a wyjazd o 9:30 :/ i ze on ma prace do pisania naukę bo jakis egzamin a ja marnuje jego cenny czas ( a wyszlo cos takiego ze dzwonili do niego z rana z komendy i ze jak chce żeby mu klepneli pozwolenie aby mógł przeprowadzić ankietę do tej pracy licencjackiej ma w piątek im poslac pytania żeby oni wiedzieli o co chce pytac) a on NIC NIE MA ZROBIONE... i o to był zły a tak naprawę to nie moja wina ze nic nie ma! Wziął laptopa Na kurs jak był żeby coś już pisać a miał to w du*** a teraz chodzi i się wyzywa po wszystkich brrr nie mówiąc ze ja gotuje żur a on mi mówi bezczelnie jeszcze ze nie tak mam robić jak ja robię :/

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

A mnie szlag trafil...
Paula nowa kurtke zalatwila w szkole .Rece mi opadly i z nerwow sie poplakalam.

Załączniki

• 1451998968931.jpg
    1451998968931.jpg
    43,7 KB · Wyświetleń: 72
reklama
Cześć dziewczyny .

Fanti no to szybko syn się regeneruje :) dobrze ,że go nie rozłożyło. ..

Isia wyjazd się zapewne uda .") Ci do mrozów to chyba nie licz ,że tam będzie cieplej ;D
Mi rwa nie dokucza ,ale bardzo boli mnie piczka; D najgorzej wstać z łóżka tak mała mi uciska tam ;/

Bar bra teraz leż i pachnij :) te dopochwowe chyba dają po to by żadna infekcja do dziecka się nie wdala z tego co kojarzę , kurde jak to jest w szpitalu Ci cos wypisza a lekarz prowadzący odradza! :$

Misia szumisia nie używałam przy Bartku ,ale teraz chyba tez kupie -słyszałam że warto;)

Ja też nie wiedziałam ,że chłopcy mają częściej kołki. Ale słyszałam, że dzieci z niską waga urodzeniowa je mają .

Asienka współczuję bólu; /

Do góry