reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Nadgonić 1 dzień w waszych postach dziewczyny graniczy z cudem :( ja z praniem poczekam może do lutego ... w sumie termin mam na koniec marca więc chyba zdążę :D a nie macie dziewczyny tak że męczy was wszystko ? ja od 3 dni wybieram się na zakupy a jedyne na co mnie stać to usiąść przy allegro :/ A co sądzicie o kocyku/kołderce minky ? Bardzo mi się podoba ale nie wiem czy jest praktyczny ... Jeszcze chciałam zapytać o szumisia ... ile osób tyle opinii niektórzy twierdzą że bez niego nie da się żyć a inni że to zbędny gadżet ... ja jestem sroką i podoba mi się wszystko więc zanim kupie wolę się was zapytać o opinie

reklama
A co do zwierzaków to mam w mieszkaniu 2 króliki, niestety samca musimy wykastrować żeby mogły być w jednej klatce, bo na razie są w dwóch pokojach a 1 zostanie przeznaczony w cześci dla małego więc królik musi z niego zniknąć

A mojemu dziecku jak nagle katar wyszedł masakryczny tak po 3 godz nagle się skończył.. dziecko cudownie ozdrowiało.. tylko spaceru już nie chciał.. więc dałam mu spokój.
Isia jak tylko złożymy to zdjęcia wstawię.. ewentualnie tu możesz obejrzeć bo dokładnie tak samo wygląda:
http://allegro.pl/lezaczek-bujaczek-fisher-price-i5860005551.html

Nasza Majka dziś była u mojej mamy i w ten mróz o 10 rano zwiała.. franca mała ma tak raz do roku, że mimo iż nie ma cieczki ucieknie i szukamy jej po blokach.. mama mi nic nie powiedziała bo stwierdziła, że ja będę przez siłę narażać Bronka i jej szukać.. sama ją kilka razy widziała ale jak ją wołała to ona uciekała jeszcze lepiej.. Wróciła ale już do mnie do domu po 20. Zamarznięta.. cała się trzęsie, skruszona, brudna.. była "używana" bo tyły we krwii.. chciałam ją wykąpać ale warczy dziwnie.. więc olewam ją i jutro będzie w wannie.. śpi nieprzytomnie..
Jak nie ma cieczki to raczej nie będzie z tego szczeniaków.. czy się mylę?

Dziś słuchałam całkiem ciekawej wypowiedzi.. coś w rodzaju kazania.. i wbrew pozorom mimo, że to ksiądz mówi to bardzo fajnie się tego słucha i mądrze facet mówi.. uśmiałam się momentami, momentami widziałam, że o nas mówi..
Dla ciekawych polecam posłuchać..:

Fanti zadzwoń do weta i sie zapytaj. Dziwne, ze jakis pies korzystał z niej, aż ma ślady krwi... To raczej nienormalne. Kiedy miała ostatnia cieczke?

Więc trochę mi zlecialo odgłosy z porodowke średnie słabo mi trochę było jak je slyszalam ale cóż bywa :)
Kotki uratowane zaczęły normalnie jeść ja oczywiście zaplakana z radości mąż skacze cały czas koło nas ale np jeden lek mi się nie podoba który mi przepisami spasmolina i np mój lekarz napisal żeby lepiej go nie brała wizytę mam 19 u swojego gina
Lezymy i odpoczywamy nie ma jak w domku :D volka teraz ty wracaj szybciutko do domku ok :*
Mam tylko problem z biegunka leci że mnie i nawet trochę z krwią :( po krążku mam mała blokadę psychiczną i siusiam na stojąco bo inaczej coś mi nie idzie tzn zaczynam stojąc kończy siedząc hehe :p
Fanti bujaczek super :)

Bar nie ma jak w domu co? :D

Ja znowu zaczęłam nospe brać i mi sie wydaje ze po niej mnie ten dol brzucha zaczyna boleć :/ muszę jutro lekarzowi powiedzieć jak jej nie brałam to nie miałam tego ,dziwnego' uczucia i wogole żołądek też mnie po nie boli...

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

reklama
Volka oj biedna jesteś <przytul> Trzymam kciuki, żebyś szybko do domu wróciła &&

BarBra od razu lepiej się czyta jak piszesz z domu :D A mąż dobrze robi :D

Fanti mam pytanie odnośnie morfologii krwi, jeżeli chodzi o ilość płytek krwi to dla ciężarnych są inne normy niż te co podaje laboratorium przy wynikach? Bo mam ich za mało i pisze mi przy tym wskazana kontrola. A to znaczy, że mam jeszcze raz oddać krew czy co ?

Do góry