Agiszonek tylko,ze ja mAgnezu to bralam az 6 tabletek dziennie,wiec chyba niedoboru nje mialam. Cale szczescie juz pierwsza kroplowka fenoterolu pomogla i wyciszyla skurcze. Dostalam jednak trzecia,mimo ze nie wyszly skurcze na ktg,ale tak tu chyba wszyscy dostaja i dopiero jak ta sie skoncxy przejda na tabletki.
reklama
dzastibasti
Fanka BB :)
Ja coś chyba przeoczyłam Volka Ty w szpitalu?? A co się dzieje?
My 'juz' w domku... U Zuzki zęby czyściutkie, zero próchnicy, ropy, zero koniecznych plomb. Ten zapach musi byc z żołądka w takim razie. Jedynie zalakowalismy dwa zeby, bo ma juz wszystkie stałe szóstki. Za tydzien idziemy lakowac dwa kolejne zeby. Mnie nic nie robiła bo mówiła, ze znieczulenie w trzecim trymestrze to juz nie bardzo :/
Za lakowanie zębów, dwoch sztuk płaciłam 100 zł... Ciekawa jestem ile kosztuje lakowanie wszystkich zebow w takim razie?
No, ale dobra to zeby Zuzki i nie ma co oszczędzać....
Potem pojechałyśmy do mnie do apteki, zobaczyc co slychac, kupic krem dla Zuzki do buzi, dla mnie rennie bo zgaga zaczyna mnie męczyć i wstąpiłam do lumpeksu. Kupiłam kombinezon zimowy za 16 zł.... Moze nie jakis super rewelacja ale za 16 zł jak znalazł na miesiąc bedzie Bartus miał
W piątek licytowalam kombinezon z hm, granatowy... Nowy kosztuje w sklepie 129 zł a ten poszedł za 88.... Do tego 10 zł przesyłka.... Nie wiem czemu Ci ludzie dali taka wysoką cenę za używany?
Barbra jak Ci w domku? Odpoczywasz?
Mlodamama no to 'fajny' wydatek was dzisiaj spotkał... :/ a jaki chcesz ten leżaczek? Bo ja tez sie rozglądam za czymś.... Narazie najbardziej mnie przekonuje ten ktory kiedyś zamieściła Fanti albo Tiny love....
Volka, a jak w domku sobie radzą bez Ciebie?
Mlodamama jesteś pewna, ze chcesz zeby jakis obcy chłop Ci sciągał buty w chałupie???? Bo ja nigdy!!!!
Za lakowanie zębów, dwoch sztuk płaciłam 100 zł... Ciekawa jestem ile kosztuje lakowanie wszystkich zebow w takim razie?
No, ale dobra to zeby Zuzki i nie ma co oszczędzać....
Potem pojechałyśmy do mnie do apteki, zobaczyc co slychac, kupic krem dla Zuzki do buzi, dla mnie rennie bo zgaga zaczyna mnie męczyć i wstąpiłam do lumpeksu. Kupiłam kombinezon zimowy za 16 zł.... Moze nie jakis super rewelacja ale za 16 zł jak znalazł na miesiąc bedzie Bartus miał
W piątek licytowalam kombinezon z hm, granatowy... Nowy kosztuje w sklepie 129 zł a ten poszedł za 88.... Do tego 10 zł przesyłka.... Nie wiem czemu Ci ludzie dali taka wysoką cenę za używany?
Barbra jak Ci w domku? Odpoczywasz?
Mlodamama no to 'fajny' wydatek was dzisiaj spotkał... :/ a jaki chcesz ten leżaczek? Bo ja tez sie rozglądam za czymś.... Narazie najbardziej mnie przekonuje ten ktory kiedyś zamieściła Fanti albo Tiny love....
Volka, a jak w domku sobie radzą bez Ciebie?
Mlodamama jesteś pewna, ze chcesz zeby jakis obcy chłop Ci sciągał buty w chałupie???? Bo ja nigdy!!!!
Volka, z tym magnezem to rożnie bywa... Ja biorę 6 tabletek asparginu, 6 tabletek magne b6, i jeszcze dwa shoty z firmy Olimp z magnezem- takie mocne na dobę. Jak robiłam poziom magnezu to miałam w normie a skurcze łydek miałam takie, ze zastanawiałam sie czy pogotowia nie wzywać :/
Mój m nawet nie chce słyszeć o psie, mimo tego, że mamy podwórko. Nie jest przekonany, jak na razie posiadamy kota i włosów wszędzie pełno, czasami mnie do białej gorączki doprowadzają. Wczoraj m go wykąpał i wyczesał porządnie, mam nadzieję, że przez jakiś czas będzie spokój.
volka- dobre wieści
Bar Bra- dobrze, że już w domku
Uff, za nami ciężka noc i dzień. Wczoraj byliśmy u mojej babci, i młoda napchała się słodyczami. W nocy problemy brzuszkowe, całą noc spałam czujnie- przez to jestem lekko zmęczona i głowa nieco boli. Na dodatek znowu jest przeziębiona, więc i zatkany nosek nie dawał jej spać.
Dzisiaj zaliczyłyśmy wizytę u dentysty, u mnie ok. Jedynie wychodzi mi ząb "mądrości" tak dziwnie bo na policzek. Jak na razie mam obserwować, jakby co to do usunięcia. Młoda była dzielna i ładnie otworzyła buzię, i cały czas powtarza, że była u dentysty. Potem wizyta u lekarza, dostała syrop przeciwbólowy, i dwa lekarstwa, które przepisał na ostatniej wizycie.
Niedawno zasnęła, a na mnie czeka sterta prania poczekam, aż m wróci z pracy.
volka- dobre wieści
Bar Bra- dobrze, że już w domku
Uff, za nami ciężka noc i dzień. Wczoraj byliśmy u mojej babci, i młoda napchała się słodyczami. W nocy problemy brzuszkowe, całą noc spałam czujnie- przez to jestem lekko zmęczona i głowa nieco boli. Na dodatek znowu jest przeziębiona, więc i zatkany nosek nie dawał jej spać.
Dzisiaj zaliczyłyśmy wizytę u dentysty, u mnie ok. Jedynie wychodzi mi ząb "mądrości" tak dziwnie bo na policzek. Jak na razie mam obserwować, jakby co to do usunięcia. Młoda była dzielna i ładnie otworzyła buzię, i cały czas powtarza, że była u dentysty. Potem wizyta u lekarza, dostała syrop przeciwbólowy, i dwa lekarstwa, które przepisał na ostatniej wizycie.
Niedawno zasnęła, a na mnie czeka sterta prania poczekam, aż m wróci z pracy.
Bar tak się cieszy domem że dziś ma wolne od pisania. Ale wybaczamy. kotki się stęskniły a może i mężowi jakaś łaska się przydarzy
Volka chłopaki nie płaczą za mamą? Uciekaj do nich zaraz jak tylko można.
Mój Oli dziś wrócił że szkoły i od razu głowa ciężka, katar się leje. Położył się ale nie wiele dają krople . A jutro miał mieć pierwsze zajęcia z pływania z nowym trenerem. Zobaczymy co będzie jutro.
Volka chłopaki nie płaczą za mamą? Uciekaj do nich zaraz jak tylko można.
Mój Oli dziś wrócił że szkoły i od razu głowa ciężka, katar się leje. Położył się ale nie wiele dają krople . A jutro miał mieć pierwsze zajęcia z pływania z nowym trenerem. Zobaczymy co będzie jutro.
Isia mam już ten bujaczek w domu. Niby używany Ale nie widać jakichś starć czy uszkodzeń. Fajny plastik, materiał przyjemny, ciekawie się zapowiada. Nie testowałam jeszcze dzieckiem bo takowego wielkością nie mam a pies się boi tego.
Serduszko1
Zobacz media 717099co do wózka to jeszcze nie wybrałam ale pora juz decydować....
Volka dobrze ze kroplowka uspokoiła skurcze...
a ja leżę... Choc szydelko z szafy mnie wola już...
becik juz skończyłam zszylam .... Oto efekt
Volka dobrze ze kroplowka uspokoiła skurcze...
a ja leżę... Choc szydelko z szafy mnie wola już...
becik juz skończyłam zszylam .... Oto efekt
Fanti wkleisz fotki? Mnie najbardziej wkurza z takimi rzeczami typu bujaczki to, ze w sklepach sa ale zapakowane i nie mozna ich obejrzeć na żywo w realu.... No, chyba ze w jakimś dużym smyku.... Chyba muszę objazd zrobic... A najgorsze jest to, ze od przyszłego tygodnia zaczynaja mi sie zaliczenia- mam dwa a pózniej sesja ( do Zakopca chyba wezmę książkę z uzależnień i zacznę opracowywać materiały... Taki rodzinny weekend bedzie :/
reklama
MłodaMama93
Isia ja myślę o Fisher Price Ale mój oglądał taka hustawke z guzikami i różnymi stopniami kołysanka melodykkami jakas wibracaja Ale to też może samo się klysac ... nie pamiętam nazwy
Nie wiem co lepsze ściąganie butów czy odkurzanie i mycie podłóg 2x :/
Tez myślałam żeby na raty wZiąść Ale mój nie chciał bo mamy już rowery na raty i auto jego
Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka
Nie wiem co lepsze ściąganie butów czy odkurzanie i mycie podłóg 2x :/
Tez myślałam żeby na raty wZiąść Ale mój nie chciał bo mamy już rowery na raty i auto jego
Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka