reklama
Barbra z dobrymi informacjami zaczynasz Nowy Rok!!! Trzymamy kciuki za wyniki
M wrócił wczoraj do domu po 21 godz... wziął prysznic i wpakował się do mnie i Zuzki do łóżka. Bartek tak mnie wczoraj załatwił, że nie umiałam się ruszyć ani postawić kroku... Po 23 M pojechał zobaczyć sztuczne ognie pod spodek bo Zuzka chciała strasznie a ponieważ była wyspana to pojechali a ja pilnowałam Anki...
Biedna psina strasznie się bała o północy:/
Moi szybko wrócili i poszliśmy spać. Oczywiście Zuzka do swojego pokoju i o dziwo szybko zasnela... dzisiaj pobudka o 8 rano... myślałam, że to moje dziecko będzie spało conajmniej do godz 11.... a tu nic z tego : (
Teraz już po śniadaniu ale znowu wylądowałam w sypialni i idę spać dobrze, że Zuzka sama się bawi hihi
M wrócił wczoraj do domu po 21 godz... wziął prysznic i wpakował się do mnie i Zuzki do łóżka. Bartek tak mnie wczoraj załatwił, że nie umiałam się ruszyć ani postawić kroku... Po 23 M pojechał zobaczyć sztuczne ognie pod spodek bo Zuzka chciała strasznie a ponieważ była wyspana to pojechali a ja pilnowałam Anki...
Biedna psina strasznie się bała o północy:/
Moi szybko wrócili i poszliśmy spać. Oczywiście Zuzka do swojego pokoju i o dziwo szybko zasnela... dzisiaj pobudka o 8 rano... myślałam, że to moje dziecko będzie spało conajmniej do godz 11.... a tu nic z tego : (
Teraz już po śniadaniu ale znowu wylądowałam w sypialni i idę spać dobrze, że Zuzka sama się bawi hihi
Dzień dobry w nowym roku
Ja się dopiero obudziłam, mąż jeszcze śpi A Oli poszedł spać do babci w nocy. Dzielnie wytrzymał do 1. Ja niestety wczoraj też walczyłam z sobą tak mnie biodro od kręgosłupa bolało Ale dałam radę. Oli tylko z mamą chciał tańczyć. Mój mały mężczyzna pies to wczoraj od rana był dziwny. Ciężko było z nią wytrzymać. O wszystko się denerwowała, skakała, drapała, oczy miała jakieś takie dziwne. Ale może wreszcie od dziś odpocznie bo już dużo mniej dziś będzie tego hałasu.
Miłego dnia dziewczynki bo jaki nowy rok taki cały rok
Ja się dopiero obudziłam, mąż jeszcze śpi A Oli poszedł spać do babci w nocy. Dzielnie wytrzymał do 1. Ja niestety wczoraj też walczyłam z sobą tak mnie biodro od kręgosłupa bolało Ale dałam radę. Oli tylko z mamą chciał tańczyć. Mój mały mężczyzna pies to wczoraj od rana był dziwny. Ciężko było z nią wytrzymać. O wszystko się denerwowała, skakała, drapała, oczy miała jakieś takie dziwne. Ale może wreszcie od dziś odpocznie bo już dużo mniej dziś będzie tego hałasu.
Bar nadal trzymam && i widzę że ku dobremu idzie! Hura!!! No ale ostatnio coś śmiesznego nam obiecałas. Ja się upominam.Ja po ktg mały bardzo aktywny w nowym roku teraz czekamy na wizytę i potem drzemka
I dowiedzialam się że wypuszcza mnie jak będą dobre wyniki CRP i coś tam jeszcze nie pamiętam teraz więc dziewczyny trzymamy kciuki !!!!! Mocno
Miłego dnia dziewczynki bo jaki nowy rok taki cały rok
Bursztynek90
Fanka BB :)
Bar! Kciuki jeszcze mocniej zacisniete!!! [emoji5]️
Sylvi- widzialam na brzuszkowym, ze masz juz mebelki. Moje beda ok 9-10.01. Jestes wstepnie zadowolona? Kupilas rowniez szafe? Zainteresowalo mnie co masz w lozeczku [emoji6] i na przewijaku- Pochwal sie Ja szukam inspiracji [emoji6]
Sylvi- widzialam na brzuszkowym, ze masz juz mebelki. Moje beda ok 9-10.01. Jestes wstepnie zadowolona? Kupilas rowniez szafe? Zainteresowalo mnie co masz w lozeczku [emoji6] i na przewijaku- Pochwal sie Ja szukam inspiracji [emoji6]
MłodaMama93
Witam się i ja wstałam mój śpi po nocce wczoraj zapeklowal kaczkę i zrobił rosół ja muszę ja udusić wiec czekam az się zrobi.
Dzisiaj mam leniwy dzień i postanowiłam przelezec caly dzien przed tv mam nadzieję ze mój mi potowarzyszy.
Mam nadzieję ze nikt mi sie na chatę nie zwali bo cały dzien w pizamce chodzę haha
Ja miałam wyjść Na pole pooglądać fajerwerki Ale uznałam ze przez okno też widać a po za tym było zimno
Sąsiedzi nie balowali wczoraj więc miałam spokój Ale tak jak mówiłam dziwni sa trochę aczkolwiek zastanawialam sie dlaczego te dzieci biegaja o 2nad ranem po klatce tam i spowrotem.
BAR dobre wieści z rana! super ze mogą Cię wypuscic za niedługo!
Dzisiaj mam leniwy dzień i postanowiłam przelezec caly dzien przed tv mam nadzieję ze mój mi potowarzyszy.
Mam nadzieję ze nikt mi sie na chatę nie zwali bo cały dzien w pizamce chodzę haha
Ja miałam wyjść Na pole pooglądać fajerwerki Ale uznałam ze przez okno też widać a po za tym było zimno
Sąsiedzi nie balowali wczoraj więc miałam spokój Ale tak jak mówiłam dziwni sa trochę aczkolwiek zastanawialam sie dlaczego te dzieci biegaja o 2nad ranem po klatce tam i spowrotem.
BAR dobre wieści z rana! super ze mogą Cię wypuscic za niedługo!
Witam się i ja wczoraj w łóżku leżałam o 23.30 ... pierwszy taki sylwester od jakoś 12 lat ? ... ale słyszałam jak strzelają ;p. Pobudka o 7 ,bo mąż tak chrapanie ,że Bartka obudził no a teraz przyjechaliśmy do domu wynosić wszystko z kuchni i zabezpieczam pokój młodego itp żeby się tak nie nakurzylo no to jaki Nowy Rok taki cały rok ;D
asieńkakk
Bar Bra no to oby to już niedługo nastąpiło bo chyba już wystarczająco tam się wydenerwowałaś i naoglądałaś też, trzymamy kciuki za Was my po pierwszej od znajomych ucieklismy, Tymek 4,5 miesięczny się nawet nie zbudził, za to ich psina biedna, bokserka, po schodach się wysikać nie chciała zejść, musieli ją znieść, chociaż już dłuższą chwilę nic nie strzelało. Ale akurat jak sikała to ktoś wystrzelał gdzieś daleko i biedna chyba nie skończyła i uciekła do domu
Muszę nadrobić wątek wyprawkowy, wypadałoby w końcu zacząć robić wyprawkę
Przejrzeć co jest, a na co trzeba uzbierać ehh...
Muszę nadrobić wątek wyprawkowy, wypadałoby w końcu zacząć robić wyprawkę
Przejrzeć co jest, a na co trzeba uzbierać ehh...
Ostatnia edycja:
sylvi1979
Bursztynek, tak mebelki już złożone, są ok, chociaż jakoś wykonania mogłaby być lepsza, M się nieźle namęczył przy skręcaniu...Łóżeczko ma też nieco ostre krawędzie, więc pewnie wymienię je za jakiś czas, albo kupię nakładki. Ale poza tym wyglądają ładnie, szuflady też ok, zobaczymy jak będzie z użytkowaniem. Szafę też mam, jest dosyć pojemna.W weekend zamierzam je wyczyścić i powoli zapakować ubrankami Tylko zastanawiam się, czy już je prać, czy jeszcze chwilę poczekać.
W łóżeczku mam ten zestaw: http://catofmoon.com/w-zestawie-taniej/166-posciel-dziecieca-3-elem-happy-roses.html, super jakość wykonania. Na przewijaku jest kokon http://www.tinystar.pl/pl/p/Kokon-niemowlecy-Mieta-i-Jasny-Roz/247, też bardzo fajny i przyda się do dużego łóżka i na kanapę, żeby starszy brat nie zgniótł maleństwa
No i kupiłam jeszcze poduchę do karmienia http://poofi.pl/sklep/poduszka-do-karmienia-classic/?v=5 (udało mi się kupić w promocyjnej cenie 80 zł, teraz widzę że są droższe)
W łóżeczku mam ten zestaw: http://catofmoon.com/w-zestawie-taniej/166-posciel-dziecieca-3-elem-happy-roses.html, super jakość wykonania. Na przewijaku jest kokon http://www.tinystar.pl/pl/p/Kokon-niemowlecy-Mieta-i-Jasny-Roz/247, też bardzo fajny i przyda się do dużego łóżka i na kanapę, żeby starszy brat nie zgniótł maleństwa
No i kupiłam jeszcze poduchę do karmienia http://poofi.pl/sklep/poduszka-do-karmienia-classic/?v=5 (udało mi się kupić w promocyjnej cenie 80 zł, teraz widzę że są droższe)
reklama
sylvi1979
a materac tym razem kupiłam taki (poleciły mi dwie koleżanki): http://allegro.pl/materac-lateksowy-hevea-120-60-aegis-medica-i5833505851.html, dla Oliwiera miałam gryczano-kokosowy i jakoś nie przypadł mu do gustu.
Moja psinka o dziwo wcale się nie bała huku, może dlatego, że to dopiero jej drugi sylwester Kota tez nie ruszały wybuchy, więc ok. A mój syn powitał nowy rok na śpiąco padł już o 22.30, zresztą jak co roku
Moja psinka o dziwo wcale się nie bała huku, może dlatego, że to dopiero jej drugi sylwester Kota tez nie ruszały wybuchy, więc ok. A mój syn powitał nowy rok na śpiąco padł już o 22.30, zresztą jak co roku