reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Dołączam się i ja☺spełnienia marzeń w nowym roku! My właśnie lezakujemy na kanapie, a syn próbuje mnie nauczyć gry w szachy☺

Moi sąsiedzi nademna mają 3 dzieci i NIE MAJĄ WOGOLE TELEWIZORA W DOMU :D a biedni nie sa czy cos...no widać żE kase maja ta mama powiedziała ze oni ze sobą rozmawiają i nie potrzebują tv :p właśnie leze na mojej noowej rogowce w salonie pod swiezo przebraina posciela i zastanawiam sie co oni tam u góry robią jak nie mają Polsatu ani tvnu :D

Dzisiaj sąsiadka do mnie napisała z obok domu co mieszkałam ze ledwo się wuprowadzilam a maja przeboje z sąsiadami co sa za nas!

Szczęśliwego Nowego 2016 roku :* !

No i ja się dołączam sie do życzeń Noworocznych!!! Najlepszego kochane!!! Dużo cierpliwości do naszych pociech, mało stresu i nerwów!! Oby rok 2016 był taki jak byśmy tego sobie życzyły bez kłótni, ze zrozumieniem i przepełniony miłością i radością! !!!

reklama
Do góry