reklama
Izik moze nie zdążył kupic szampana na jutrzejszą noc
A my dzisiaj zapomniałysmy o jiujitsu :/ zupełnie mi wyleciało z głowy... Ale moze to i dobrze bo zimno na dworze jak diabli hihi teraz Zuzka ogłada bajki, potem kolacja i kąpiel... Dzisiaj z myciem włosów...
A my dzisiaj zapomniałysmy o jiujitsu :/ zupełnie mi wyleciało z głowy... Ale moze to i dobrze bo zimno na dworze jak diabli hihi teraz Zuzka ogłada bajki, potem kolacja i kąpiel... Dzisiaj z myciem włosów...
Bar A jakie są procedury zazwyczaj? Ile trzeba z krążkiem czekać żeby wyjść do domu? Czy ty wiesz że twoje koty usychają z tęsknoty?
Ta wanienka z Ikei podoba mi się. właśnie taka nie za duża. Ale te stojaki do wanien wydają mi się mało stabilne.
Widzę że nie tylko moja wizyta była taka byle jaka. Widać cierpliwość do ciężarnych się na ten rok się skończyła.
Ta wanienka z Ikei podoba mi się. właśnie taka nie za duża. Ale te stojaki do wanien wydają mi się mało stabilne.
Widzę że nie tylko moja wizyta była taka byle jaka. Widać cierpliwość do ciężarnych się na ten rok się skończyła.
Fanti nie wiem dokładnie ale jak trafilam na obecna salę to dziewczyna była po krążku i wyszła po 4 dobach bo było wszystko ok więc teraz trzymamy kciuki żeby było ok żadnych krwawień i innych dolegliwości
Kotki najdłużej opuszczałam na 2 tyg jak na wakacje jechalam więc mam nadzieję że niedługo uda mi się wyjść do domku dziś jest 2 tyg jak w szpitalu jestem
Kotki najdłużej opuszczałam na 2 tyg jak na wakacje jechalam więc mam nadzieję że niedługo uda mi się wyjść do domku dziś jest 2 tyg jak w szpitalu jestem
Serduszko1
Fanka BB :)
A mnie glowa zaczela bolec po godzinnej nauce Kubusia.... Coraz ciężej mu to idzie... Trzeba będzie przyspieszyc wizytę u psychologa... Jak patrzę na te terminy z NFZ to chyba pójdziemy prywatnie...
Co do wizyt to moja lekarka zawsze mi poświęca dużo czasu. Prowadzila mi ciaze z Kubusiem i dużo rozmawiamy również o jego rozwoju. Na każdej wizycie sie mnie pyta czy robimy usg jesli akurat nie trzeba go robić.... Takze ja na lekarke nie narzekam :-)
Co do wizyt to moja lekarka zawsze mi poświęca dużo czasu. Prowadzila mi ciaze z Kubusiem i dużo rozmawiamy również o jego rozwoju. Na każdej wizycie sie mnie pyta czy robimy usg jesli akurat nie trzeba go robić.... Takze ja na lekarke nie narzekam :-)
Bar bra jak założyli krążek to właśnie po to żebyś mogła w miarę funkcjonować . Poczekaja 5 dni czy się przyjmie . Wypuszcza do domu po tym czasie i później z tego co się orientuje po ok 2 tygodniach przyjdziesz na kontrolę albo do swojego ginekologa będą kazali się zgłosić; )
no to może się spotkamy gdzieś,bo ja też zamierzam odwiedzić te miasta jutro hihi
no to może się spotkamy gdzieś,bo ja też zamierzam odwiedzić te miasta jutro hihi
Ja wczoraj po powrocie do domu umierałam na ból głowy. Do 22 2 paracetamole wzięłam. A dziś po obiedzie pojechaliśmy do mojej mamy na kawę i mąż miał tam kilka rzeczy do zrobienia i ok 16 byliśmy w domu i znów ból głowy aż do mdłości. Położyłam się bo co innego robić przespałam się i dopiero przeszło. Nienawidze bólu głowy. Nie pomaga mi paracetamol. Tylko ibuprofen na mnie działa a nie wolno nam.
Miałam dziś jechać na salę zobaczyć jak poradzili sobie z wszystkim ale nie dałam rady. jutro rano pojadę.
Miałam dziś jechać na salę zobaczyć jak poradzili sobie z wszystkim ale nie dałam rady. jutro rano pojadę.
reklama