reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

My tez w domku .Wogole leniwe dni .Mama mi w kuchni duzo pomaga . W nocy dzis szesc razy wstawalam siku.A dzis rano po sniadanku na siedzaco tak mi sie slabawo zrobilo i tetno 135. Ale po paru minutach i po polozeniu sie spadlo do 100. Czesto mam tak z rana i az strach wychodzic samej do sklepu wiec zakupy robimy popoludniu z moim.

reklama
Rogal mam kojec Premium z motherhood, ponad 200, ale naprawdę nie żałuję, poza tym ostatnio jak zdjęłam poszewkę żeby wyprać to zobaczyłam, że się spruła, reklamowałam i w ciągu tygodnia mi wymienili na nowy :) do karmienia też się nadaje:)
powiem Wam, że ja w nocy też kilka razy się budzę już na siku, no cóż trzeba się przyzwyczaić, lepiej chyba nie będzie:p

Mi standardowo post wcięło.
My dziś pobudka o 10. Szok . nawet do toalety nie wstawałam w nocy.
Plan mamy na leniwy dzień. Właśnie śniadanko grzeje.
Bar & trzymam żeby Cię do domu puścili bo wszędzie dobrze ale w domu najlepiej.
Isia dasz radę z pomysłami. To idzie z wiekiem i intuicyjnie się wybiera. U mnie gorzej byłoby z dziewczynką bo zupełnie nie wiem co do wieku pasuje.
Asienka faceci też czasem potrafią zaskoczyć.
Ja się umówiłam z mężem że pomagamy sobie wybrać prezent i pokazałam mu dokładnie co chce kupił to on mi musiał pomóc bo chciał lutownice precyzyjną A ja nie mam pojęcia na co zwracać uwagę co jest ważne. A tu pod choinką była dla mnie jeszcze torebka. Zawsze kupuję na bazarze tanie 40 50zł bo lubię wymieniać często A on mi markową kupił. Bo mi zawsze szkoda ponoć .

Witam mamuski :)

Bar Bra super ze skurczy malo,moze w koncu Cie wypuszcza do domu ? :)
Lewusek wiem co czujesz,masakra ja tez tak z rana zawsze mam,i jeszcze ciemno mi sie przed oczami robi.Co zrobic ...Wazne zeby starac sie oddychac gleboko to wtedy tetno powinno spasc.
Isia no ja tak 2 razy wstaje w nocy ale wierce sie strasznie i przewracam.A ostatnie dwa dni to sie drapalam przez sen az moj sie budzil :szok: I ostatnie dwa dni mialam sny erotyczne :-D Chyba przez Swieta mam braki jakies ale juz wczoraj po cichu nadrobione (siostrzeniec za sciana) :)
Edit wpolczucia z tym telefonem,ale moze uda sie odzyskac ? :)
volka u mnie tez skurcze najczesciej jak chodze albo jak wstaje czy cos niose.Ale nie ma zle,nie bola przynajmniej.

Co do mam pijacych i palacych w ciazy to wole sie nie wypowiadac,po prostu szkoda slow...Tylko zal tych dzieci.Ja nawet lampki wina nie wypije ani nic odkad dowiedzialam sie o ciazy.A na Sylwestra to hmm chyba Picolo sobie kupie :)

My mamy juz calkiem szpital,teraz jeden siostrzeniec lezy z bolem brzucha,fakt jakas grypa zoladkowa.Lilka wczoraj jeszcze malo jadla,i taka za spokojna jak na nia byla,maz tez ledwo co zjadl.

Wczoraj bylysmy na obiedzie u mamy,fajnie bylo,o 20 juz w domu bylismy.A wieczorem przed TV normalnie zasypialismy.Drugi siostrzeniec jest u mamy do ndz,w pon go odbierzemy znowu.Ja po poludniu bede ciasto robic na jutro,jutro do sklepu po jakies udka na impreze,salatek chyba robic nie bede jak tyle kapusty i salatki zostalo.Tylko koreczki zrobie i ewentualnie frytki kupie.Kazdy i tak przejedzony po Swietach.

A we wtorek wizyta u kardiologa,musze pytac sie o to wskazania do CC zeby mi napisal.I zobaczymy jak ekg wyjdzie.

Mloda ja siemie lniane pije jak czuje,ze mam zamulony organizm. O patrz Agiszonek czyli cos w tym jest!ze chyba taka pozycja nasila te skurcze. Isia no bezbolesne skurcze do 10 dziennie niby moga byc. Gorzej jak zaczyna przy tym bolec a ja jednak je troche czuje... Ja juz nie chodze w nocy siku. Chyba!ze raz jak akurat dziecko mnie obudzi a tak to nie mam potrzeby. My dzis na 14 na obiad do tesciowej,potem kawa,wiec pewnie do wieczora posiedzimy. Teraz dzieci kolejny raz mecza nas minionkami w tv :p. A potem pewnie z tata w xboxa pograją. Ja ide ogarnac wlosy i sprobuje wcisnac sie w jakas kiecke co bedzie graniczylo z cudem zapewne ;)

No to ja mam więcej niż 10 dziennie skurczy :unsure:Ale mówie wam to jakieś dziwne.....czuje je z większości po prawej stronie. Dziś od rana miałąm tylko 2 razy. Zauważyłam też że jak się zestresuje albo intensywnie myślę o tym to mnie łapie. Na obchodzie lekarskim zawsze mnie łapały

Współczuję wam tych skurczy. Ja na szczęście nawet nie wiem co to. I oby tak do marca zostało. U nas też minionki były przy śniadaniu.

reklama
Do góry