Witam mamuski
Bar Bra super ze skurczy malo,moze w koncu Cie wypuszcza do domu ?
Lewusek wiem co czujesz,masakra ja tez tak z rana zawsze mam,i jeszcze ciemno mi sie przed oczami robi.Co zrobic ...Wazne zeby starac sie oddychac gleboko to wtedy tetno powinno spasc.
Isia no ja tak 2 razy wstaje w nocy ale wierce sie strasznie i przewracam.A ostatnie dwa dni to sie drapalam przez sen az moj sie budzil
I ostatnie dwa dni mialam sny erotyczne
Chyba przez Swieta mam braki jakies ale juz wczoraj po cichu nadrobione (siostrzeniec za sciana)
Edit wpolczucia z tym telefonem,ale moze uda sie odzyskac ?
volka u mnie tez skurcze najczesciej jak chodze albo jak wstaje czy cos niose.Ale nie ma zle,nie bola przynajmniej.
Co do mam pijacych i palacych w ciazy to wole sie nie wypowiadac,po prostu szkoda slow...Tylko zal tych dzieci.Ja nawet lampki wina nie wypije ani nic odkad dowiedzialam sie o ciazy.A na Sylwestra to hmm chyba Picolo sobie kupie
My mamy juz calkiem szpital,teraz jeden siostrzeniec lezy z bolem brzucha,fakt jakas grypa zoladkowa.Lilka wczoraj jeszcze malo jadla,i taka za spokojna jak na nia byla,maz tez ledwo co zjadl.
Wczoraj bylysmy na obiedzie u mamy,fajnie bylo,o 20 juz w domu bylismy.A wieczorem przed TV normalnie zasypialismy.Drugi siostrzeniec jest u mamy do ndz,w pon go odbierzemy znowu.Ja po poludniu bede ciasto robic na jutro,jutro do sklepu po jakies udka na impreze,salatek chyba robic nie bede jak tyle kapusty i salatki zostalo.Tylko koreczki zrobie i ewentualnie frytki kupie.Kazdy i tak przejedzony po Swietach.
A we wtorek wizyta u kardiologa,musze pytac sie o to wskazania do CC zeby mi napisal.I zobaczymy jak ekg wyjdzie.