reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Ja też chce chustę kupić ale na razie poczekam potem zawsze na allegro mogę zamówić :)
Że skurczami u mnie na odwrót jak 16 je dostalam to miałam je co 5 min ale nic mnie nie bolalo a szyjka skrócona wcześniej była twarda teraz miękka zobaczymy jak będzie w poniedziałek bo pewnie ordynator będzie na obchodzie :)

Ja gdyby nie ta moja poduszka do spania to nie dalabym rady na tych łóżkach w Gliwicach te 2 dni jak byłam to płakać mi się chciało bo spać nie mogłam ani na boku ani na plecach tak mnie krzyże bolaly do Bytomia już mi mój przywiózł poduche i extra a ordynator zachwycony bardzo mu się podoba moja poduszka hehe :)

No tak tylko moja położna ze szkoły rodzenia mówiła, że jak wezmę tą poduszkę do szpitala to nie bardzo później się da ją z bakterii wysterylizować. Ale jak Ty tam musisz tyle czasu spędzić to inna sprawa. Szkoda, że nie mają jakichś pokrowców na sprzedaż szczelnych, na które się da poszewkę założyć i potem wygotować czy coś

Tutaj pokazuje wam ta choinkę co mój robil :D

Załączniki

• 20151226_133526.jpg
    20151226_133526.jpg
    709,4 KB · Wyświetleń: 52
MlodaMama niezła ta choinka :) moje dziecko też dzisiaj cały dzień coś tworzy...
Miała 30 minutową przerwę na obiad i znowu cosik zaczyna robić :)
U nas dalej leniwie, na obiad były pierogi z zamrażarki... niestety poszły ostatnie sztuki więc trzeba rosół znowu gotować żeby można było zrobić nowe pierogi hihi

reklama
Bar Bra super ,że nie ma tych skurczów ...

Mnie też się tak jakby brzuch stawiał ale z jednej strony i trwa to kilka sekund, ale nie boli nic przy tym tylko musze np się zatrzymać bo czuję że skóra napięta jest.

Ja nie wstaję wnocy ,choć mi się chce -bo bym już z godzinę zasypiiala ponownie.
Cień ale się pochorowali u Was .. może Weź ty profilaktycznie jakiś probiotyk czy coś. ..

Młoda mama fajna choineczka ;D

Mojemu soczewka dziś się przebiła jakoś i nic nie widział ... he tyle razy mu mówiłam ,żeby kupił okulary i po domu w nich chodził a odkąd się znamy tzn prawie 6 lat to codziennie w soczewkach (oczy nie odpoczywaja ) a dziś miał nauczkę i widział tylko z bliska hihi -ale jesteśmy już w domku i założył inna. Jednak stwierdził -ze idzie po okulary po świętach hah ;)

Co do telefonu -tata go odzyskał ,ale z pomocą POLICJI; ) ściągnął jakąś aplikacje "znajdź iPhone " czy coś i podało mu adres i mniej więcej jaka brama ale nie z dokładnością -policjantka namierzyla te kobietę po jej numerze telefonu ,który otrzymała z sieci korporacyjnej taksówek. Tata zadzwonił do tej złodziejki i powiedział ,że dużo za niego nie dostanie a dla niego jest on bezcenny i da jej tysiąc złotych za niego. Odrazu się zgodziła. Powiedział ze przyjedzie z zona (policjantka po cywilu ) w momencie przekazywania pieniędzy kobieta z policji wyciągnęła blachę i babka ZONK. Zaczęła płakać ,że są święta -ze chciała go oddać po świętach ,nie słyszała jak dzwonił i żeby mój tata jej nie psul dni tak ważnych -bo ona ma gości i co powie. Mój tato jej odrzekł -zeee wczoraj miał ślub syna j wystarczająca mu już popsuła wszystko , że dopiero co się dzieliła opłatkiem a na drugi dzień ukradła telefon. Babka płakała. Musiała pojechać z policją na komendę i prokuratura ma się nią zająć od poniedziałku ;) co najlepsze ma ok 50 lat ;D

Do góry