reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

BarBra a jakiego efektu oczekują lekarze? Że w ogóle skurczy nie będzieszmmiała? ?? One cie bolą? Ja po tym pobycie w szpitalu mam skurcze caly czas. Nawet często. Dużo odpoczywam. Mi lekarz ppowiedział że one będą. ...zobacze co mi powie mój lelarz prowadzący w sobotę za tydzień

reklama
Oni chcą tzn maja w planach założyć mi krążek na szyjkę ale na razie cisza bo święta ordynator może w poniedziałek będzie
Jakieś skurcze muszą być ale nie za często o to im chodzi wczoraj miałam że 2 zobaczymy jak dziś będzie a co do bólu to wogole mnie nie bolaly te co 5 min też były bez bólu
Fanti to biedny twój synus :( ale do wesela się zagoi :)

Ale tu spokojnie, wszyscy w rozjazdach u rodziny pewnie :) albo zajęci przyjmowaniem gości. My też trochę poodwiedzaliśmy, pokazywaliśmy filmik 3d rodzinkom, mój M dumny jak paw wszystko objaśniał :D ja też byłam szczęśliwa, że on taki dumny<3 chcieliśmy ich też przygotować na widok rączki, żeby potem nie było takiego szoku... aha no i pomimo umowy, że nie robimy sobie prezentów bo z kasą krucho, to ja od niego oczywiście dostałam perfumy Angel w gwiazdce... Już na urodziny chciał mi je kupić, ale dał kasę i kupiłam wtedy rogala do spania (i jestem baaardzo zadowolona), ale on chciał żebym miała te perfumy bo jego mama jak był dzieckiem takich używała i zawsze mu się podobały i dobrze mu się kojarzą... Kochany Miś... A ja jemu nic:( ale w nocy się trochę odwdzięczyłam :D

Ostatnia edycja:
Super Bar bra. U mnie skurcze sie pojawiaja głównie jak chodze albo w samochodzie. Nie wiem czy taka pozycja mi szkodzi czy co,ale jak jechalismy na wigilie ponad 1,5 godziny to .mialam chyba 4 albo 5 skurczy. Niektore są zwyklym twardnieniem,ale przewaznie niestety odczuwam je jako twardnienie z delikatnym bolem. No nic. W przyszly wtorek wizyta z usg. Musze wytrzymac jakos.

Edit mój powiedział tak ze sprzedać go nie sprzeda w jakimś komisie bo musi dac swój dowód... i wszystkie dane a policja sprawdza komisy jeżeli ktoś zgłosi kradzież czy cos, (moj kolega ma komis z tel. I jak ktos przychidzu sprzedac tel.do niego to sam dla siebie na komendzie sprawdza czy nie kradziony) na allegro (to by musiała być glupia) bo wystarczy ze zgłosił na policję a oni bez problemu na aukcji go znajdą jak mają dane telefonu :)
Po za tym jeżeli ma namiary na taksówkę i ten chłop wie gdzie wiózł babę albo cos... to nie może się wyprzeć tego ze wzięła od kierowcy ten tel więc mówi ze szansę ss żeby go znalesc! Wiec dobrze ze poszedł :)

Bar bra! To super wiesci ze skurcze odchodza w niepamięć! :)

Mi wczoraj strasznie twardnial brzuch... Ale tylko twardnial bez bólu.
Ale mała dawała czadu :)
Ja wizytę mam 5 i też muszę odpocząć przez ten tydzień.
Teściowa na na poniedziałek przyjęcia pomoc sprzatac

Jeszcze dzisiaj obiad i mojej rodziny i koniec obzarstwa :p
Pojęcie w ciąży jakas herbatkę wspomagającą trawienie?

Volka mi też najbardziej twardnieje jak jadę samochodem. Tyle że naprawdę czesto i 90% lapoe mnie tylko prawa strona brzucha....dziwne. wczoraj 3, 5 godz wracalam to mialam co 10 min skurcz niebolesny.
Asienka a jakiego rogala kupilas? On się do karmienia też nadaje? Chcialam sobietteż kupić
BarBra ja pod ktg nie mialam zapisu skurczy a je czulam. Mam wrazenie że zależy jak mi polozyli. Jak nisko pod pepkiem to się pisaly a jak wyżej to nie zawsze. Ale super że już jest u ciebie lepiej. A wstajesz już?

reklama
Mlodamama chodzi Ci o herbatkę przeczyszczająca? Bo te co wspomagaja trawienie tak działają... No chyba, ze miętowa ;) ale innych bym nie pila w ciazy :)
BarBra super wieści :)

Volka, a Ty tez słyszałaś ze zwykle twardnienia sa niegroźne? Bo mnie tak mówiła moja lekarka...

Asienka, super ze Twój potrafi Cie tak zaskoczyć :) to baaaaardzo miłe!

Edit, przykro mi z powodu telefonu... Ale ja jakoś w działania policji nie wierze ;) no, chyba ze kogoś tam znacie ;) mam nadzieje, ze sie zdziwię!!!

Fanti, sekrety elektroniki, okulary jakieś dla mnie dziwne :) nie ogarniam tych męskich prezentów hihi chyba M bedzie miał duze pole do popisu bo dla Z to ja głownie wymyślam prezenty ;)

My dzisiaj w domku, raczej cały dzien bez wychodzenia z domu. Zuzka jeszcze w piżamie robi jakieś twórcze rzeczy,maj leze w łożku w koszuli a M w piżamie gra na kompie :) strasznie leniwy dzien dzisiaj będziemy miec ;) a jutro obiad u mojej mamy...
Jak śpicie dziewczyny w nocy? Często sie budzicie? Bo ja non stop. Co sie przewroce na bok to pobudka :/ i za każdym razem sikanie w nocy, czyli jakieś 7 razy idę do toalety.... I strasznie niespokojna zaczynam juz byc czy wszystko bedzie dobrze :/

Do góry