Fanti właśnie o takie skrzynki mi chodziło a do pasmanterii jadę po wypełnienie do nich bo wczoraj w empiku widziałam właśnie różne cekiny i inne pasci po 10 zł za kilka sztuk... mam nadzieję, że w pasmanterii to będzie tańsze a pudełko chce zwykle bo na co mi te zdobienia...
reklama
La_Luna
Fanka BB :)
A ja się tak przestraszyłam przy kąpieli synka, że do tej pory mnie brzuch boli. Mianowicie moja pediatra kazała ściągać mu napletek, wiec mu delikatnie odciągałam i nie chciał wrócić na miejsce. Ta "główka" (fachowo nazywana żołędziem) została na wierzchu i nie chciało się wsunąć z powrotem. Juz myślałam, żeby do szpitala jechać, ale jakoś udało mi się to przywrócić do normalnego stanu(na śpiąco). A jeszcze jak poczytałam dr Google to mi włosy prawie osiwiały. Juz nie będę dotykać jego interesu.
La luna matko moze za mocno mu robilas? Mi lekarz kazal tylko delikatnie pod strumieniem cieplej wody. I tak zapominam i nie robie tego codziennie. Powuedzial,ze poczekamy do 5 r.ż. i wtedy ewentualnie jak sue nic nie zmieni pomyslimy o jakims zabiegu.
MłodaMama93
Fanka BB :)
Ja nie mam zamiaru tutaj wracać przed porodem
Mam nadzieję ze w końcu dojdą do ładu kiedy mam się pojawić w razie ,w'
I dostanę konkretną odpowiedź ! Kiedy mm rodzic! Oczywiście ja idę marcu !
A mój szefunio dzisiaj nie odbierał tel. Odemnie jutro jade do pipu jak mnie wypisza i ja sie nie będę denerwować niepotrzebnie niech oni to załatwią tak jak ma byc !
Isia właśnie dużo takich pierdulek jest w chińskim sklepie
Badania wyszły mi idealne tylko nie powiedział co z wymazem pochwy Ale jutro ordynatora zapytam
Mam nadzieję ze w końcu dojdą do ładu kiedy mam się pojawić w razie ,w'
I dostanę konkretną odpowiedź ! Kiedy mm rodzic! Oczywiście ja idę marcu !
A mój szefunio dzisiaj nie odbierał tel. Odemnie jutro jade do pipu jak mnie wypisza i ja sie nie będę denerwować niepotrzebnie niech oni to załatwią tak jak ma byc !
Isia właśnie dużo takich pierdulek jest w chińskim sklepie
Badania wyszły mi idealne tylko nie powiedział co z wymazem pochwy Ale jutro ordynatora zapytam
Młoda oni nie muszą Ci mówić kiedy masz się pojawić.. Blanka sama da znać kiedy wychodzi..
Misssoni tak jak volka pisze albo pod strumieniem ciepłej wody albo jak siedzi w wodzie w wannie to gładko idzie.. ale trzeba z wyczuciem aczkolwiek zdecydowanie..
Misssoni tak jak volka pisze albo pod strumieniem ciepłej wody albo jak siedzi w wodzie w wannie to gładko idzie.. ale trzeba z wyczuciem aczkolwiek zdecydowanie..
reklama