Ja tez czuje jakies ruchy tylko i wylacznie jak leze w ciagu dnia jak normalnie funkcjonuje to moge pomarzyc skurczy nie mam, w sumie nie wiem jeszcze jakie to uczucie ale nie raz brzuch mi sie robi taki twardy troche napiety ale to nie boli tylko taki ciezki sie nagle staje zwlaszcza w pracy jak cos robie
reklama
KubusiowaMama
Fanka BB :)
Manka_tk to od razu na wstepie pros o epidural po epiduralu mniej wiecej tak to czuc noo oczywiscie dopoki nie przyjda skurcze parte.. na te skurczybyki to juz nic nie pomoze
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Manka ja też ostatnio prawie nic nie czułam i się stresowalam ,a potem mała szalała łożysko tez mam na przedniej ścianie i najbardziej czuje ruchy jak siedzę czy leżę . Brzuch mi jeszcze tak nie twardnieje ,a przy porodzie możesz sobie pomarzyć ,żeby takie były . ja w pierwszej ciąży dopiero przy porodzie doświadczyłam skurczy ,a wcześniej mi się wydawało ,że już je miałam delikatnie ,a się okazało ,że to całkiem co innego ;p
MłodaMama93
Fanka BB :)
Moj ukochany juz pojechal dojechal szczesliwie dzwonil ze idzie zwiedzac okolice Volka a co to nasz za skurcze? Ja na razie nie mam żadnych tzn nic nie odczuwam jako skurcze...
Blanka rusza się właściwie kiedy chce czasami rano czasami Po poludniu jak jej się chce to wieczorem pukam jej wieczorami jak juz leze okapana
A jak się nie rusza to ja ściskam w sensie nogi trochę do brzucha żeby miała mniej miejsca i tak do 5min 10 się odzywa
Blanka rusza się właściwie kiedy chce czasami rano czasami Po poludniu jak jej się chce to wieczorem pukam jej wieczorami jak juz leze okapana
A jak się nie rusza to ja ściskam w sensie nogi trochę do brzucha żeby miała mniej miejsca i tak do 5min 10 się odzywa
reklama