reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Ja tez czuje jakies ruchy tylko i wylacznie jak leze :) w ciagu dnia jak normalnie funkcjonuje to moge pomarzyc :p skurczy nie mam, w sumie nie wiem jeszcze jakie to uczucie ale nie raz brzuch mi sie robi taki twardy troche napiety ale to nie boli tylko taki ciezki sie nagle staje zwlaszcza w pracy jak cos robie :)

reklama
No to o to chodzi ;) wczesniej tez tak mialam po wysiłku a teraz zauwazylam,ze sam z siebie twardnieje. To są te skurcze Braxtona. One nie sa raczej bolesne.

Manka_tk to od razu na wstepie pros o epidural:-D po epiduralu mniej wiecej tak to czuc:-D noo oczywiscie dopoki nie przyjda skurcze parte.. na te skurczybyki to juz nic nie pomoze:-D

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Manka ja też ostatnio prawie nic nie czułam i się stresowalam ,a potem mała szalała ;) łożysko tez mam na przedniej ścianie i najbardziej czuje ruchy jak siedzę czy leżę . Brzuch mi jeszcze tak nie twardnieje ,a przy porodzie możesz sobie pomarzyć ,żeby takie były . :D ja w pierwszej ciąży dopiero przy porodzie doświadczyłam skurczy ,a wcześniej mi się wydawało ,że już je miałam delikatnie ,a się okazało ,że to całkiem co innego ;p

Moj ukochany juz pojechal :( dojechal szczesliwie dzwonil ze idzie zwiedzac okolice :p Volka a co to nasz za skurcze? Ja na razie nie mam żadnych tzn nic nie odczuwam jako skurcze...

Blanka rusza się właściwie kiedy chce :D czasami rano czasami Po poludniu jak jej się chce to wieczorem :p pukam jej wieczorami jak juz leze okapana :D
A jak się nie rusza to ja ściskam w sensie nogi trochę do brzucha żeby miała mniej miejsca i tak do 5min 10 się odzywa :p

Mi też się nie wydaje żebym miała jakieś skurcze...
Też mam łożysko na przedniej ścianie i w miarę czuje moją Zuzie ;-)

Ale fakt , że najbardziej wieczorem jak leże.

reklama
Volka też mam z przodu łożysko... mnie brzuch twardnieje pod pepkiem... myślałam że to bobas się wyciąga i naciąga... myślisz, że to są te skurcze?

Do góry