A ja wczoraj upieklam placka,wiec na dzis jest. Rosolek zaraz wstawie i pobawimy sie z dziecmi a po poludniu do tescoowej skoczymy. Która z Was ma skurcze przepowiadajace? Ja mimo,ze biore magnez kilka razy dziennie mam 
reklama
Juana@
Fanka BB :)
MłodaMama nic się nie martw, jakby coś to jestem z Legionowa to mogę do CSP podjechać bo to rzut beretem od domu 
Ja dzisiaj siedzę w domu. Ostatnio sporo załatwiania miałam i tak latałam bez czapki, że teraz z zawalonymi zatokami siedzę.
Mąż miał wczoraj wieczorem operację, mogłabym wieczorem pojechać bo już będzie na oddział przeniesiony, ale boję się że go zarażę.
Ja dzisiaj siedzę w domu. Ostatnio sporo załatwiania miałam i tak latałam bez czapki, że teraz z zawalonymi zatokami siedzę.
Mąż miał wczoraj wieczorem operację, mogłabym wieczorem pojechać bo już będzie na oddział przeniesiony, ale boję się że go zarażę.
Juana pozdrowienia dla męża
Terminator taki średni bo przerwała oglądanie i zajelam się ciuszkami
Współczucie wam dziewczyny ja już w takim razie nie narzekam bo jak was czytam to wcale tak ZKE nie mam
Znajomy dzwonił że ma dla nas 2 waniennki mała i dużą i nad lozeczko karuzele jade potem po mamę to odbiore
Terminator taki średni bo przerwała oglądanie i zajelam się ciuszkami
Współczucie wam dziewczyny ja już w takim razie nie narzekam bo jak was czytam to wcale tak ZKE nie mam
Znajomy dzwonił że ma dla nas 2 waniennki mała i dużą i nad lozeczko karuzele jade potem po mamę to odbiore
MłodaMama93
Juana hahaha dzięki
będę pamiętać
Mój miał operacje na kolano i jego mamy z katarem nie wpuscili Na oddzial wogole musiała zostać przed
Jeszcze 4h i wyjazd! Ale jest promyczek mały nadzieji ze pod koniec kursu pojade na cały weekend do niego bo chcemy po Warszawie pochodzić bo żaden z nas nigdy nie był
Więc będę musiała pokoju poszukać
Mój miał operacje na kolano i jego mamy z katarem nie wpuscili Na oddzial wogole musiała zostać przed
Jeszcze 4h i wyjazd! Ale jest promyczek mały nadzieji ze pod koniec kursu pojade na cały weekend do niego bo chcemy po Warszawie pochodzić bo żaden z nas nigdy nie był
Więc będę musiała pokoju poszukać
MłodaMama93
Juana to już taka poważna operacja
Ale wszystko okej teraz?
Ojej brzmi powaznie. Ja pamietam jak dwa lata temu mało na zawal nie zeszłam jak moj mąż mial wycinanego guzka przy tętnicy szyjnej. Mial duzo szczescia,bo operacja byla robiona dwa razy,bo cos poszlo nie tak. Nikomu nie zycze takich przezyc.
Dzisiaj leniwy dzień, m w kuchni szykuje obiadek, ja chyba tylko budyń na deser zrobię
wczoraj wróciliśmy przed 20 od teściów, mój już lekko ululany był, bo teść musiał wyciągnąć zapasy z barku. Całą noc się wierciłam, też od wczoraj pachwiny bolą. Mała ostatnio pcha się na prawą stronę, albo na pęcherz.
U nas też deszczowo, chyba po południu utnę sobie drzemkę z córą

U nas też deszczowo, chyba po południu utnę sobie drzemkę z córą

reklama
MłodaMama93
U mnie też brzydka pogoda leje zimno
doprawiam mojego i jade do rodzicow