reklama
Mała_Mi_89
Fanka BB :)
Ja wczoraj wieczorem myslałam że zwariuje tak mnie glowa i okolice zatok bolały no ale mąż mnie wygonił do łóżka o dziwo zasnełam od razu i dzisiaj juz ok. Ja wczoraj robiłam wyniki ktore kazal mi diabetolog robic. Wszystko w normach tylko kreatynina w normie ale tej najnizszej. Ja sie nie znam ale zawsze mysle lepiej jak jest mniej niz jak za duzo Co do ciazowego samopoczucia to ja nadal miewam dni ze najchetniej bym lezała i nie wstawała ale zaczynam czytac ze zrozumieniem. Na poczatku ciazy czułam sie jak bym w łeb dostała czasem nie docierało do mnie jak czytałam artykuł w gazecie albo strone ksiazki czytalam po 3 razy. Mdlosci przeszly wiec czlowiekowi od razu lepiej. Tylko ciagle mi sie sni ze poroniłam. To jest straszne ale trzese sie nad soba okrutnie. Chyba przez to ze mialam ta przygode z plamieniem i czlowiek tylko mysli zeby było ok. Pierwsza ciaza wiec wszystko takie nowe i nie wiadomo co powinno niepokoic a co nie ehh
poziomka07
cześć,
na szczęście wszystko dobrze z maluszkiem, pod kosmowka zrobiła sie mała przestrzeń i tam prawdopodobnie uzbierało sie trochę krwi, ktora teraz schodzi. DOstalam luteinę na wszelki wypadek, moge funkcjonować normalnie ale nie przesadzać z aktywnością. Lekarz stwierdził, ze to raczej po stosunku niz z wysiłku, ale ja myśle jednak ze z wysilku bo chodziłam przez 3 godz non stop. TAk czy inaczej zalecenie zero seksu, maz mocno niepocieszony, a ja to sie nawet ucieszyłam bo libido w tej ciazy jak do tej pory zerowe;-)
No i potwierdził, ze chłopak bedzir:-)
ja w tej ciazy mam dużo wiecej energii niż w poprzedniej, jak byłam z córcia to non stop spałam, a teraz za nic nie moge usnąć w ciagu dnia.
Mnie tez wczoraj od rana bolała głowa wiec moze coś z ciśnieniem było nie tak
pozdrawiam wszystkie ciążowe brzuszki w ostatni mam nadzieje tak upalny dzien
na szczęście wszystko dobrze z maluszkiem, pod kosmowka zrobiła sie mała przestrzeń i tam prawdopodobnie uzbierało sie trochę krwi, ktora teraz schodzi. DOstalam luteinę na wszelki wypadek, moge funkcjonować normalnie ale nie przesadzać z aktywnością. Lekarz stwierdził, ze to raczej po stosunku niz z wysiłku, ale ja myśle jednak ze z wysilku bo chodziłam przez 3 godz non stop. TAk czy inaczej zalecenie zero seksu, maz mocno niepocieszony, a ja to sie nawet ucieszyłam bo libido w tej ciazy jak do tej pory zerowe;-)
No i potwierdził, ze chłopak bedzir:-)
ja w tej ciazy mam dużo wiecej energii niż w poprzedniej, jak byłam z córcia to non stop spałam, a teraz za nic nie moge usnąć w ciagu dnia.
Mnie tez wczoraj od rana bolała głowa wiec moze coś z ciśnieniem było nie tak
pozdrawiam wszystkie ciążowe brzuszki w ostatni mam nadzieje tak upalny dzien
nailie
Poziomka super że to nic poważnego, a z maluchem wszystko ok. Co do niskiego libido to masz teraz super wymówkę ;-) Nawiasem mówiąc u mnie też zerowe Gratuluję chłopca Rany ja też mam nadzieję na ostatni dzień z 35 stopniami, strasznie się cieszę że to już wrzesień
Edit o masz, ale was złapało Oby to było tylko jednodniowe i już dziś czujecie się dobrze
Bursztynek ja cały czas energii w ogóle nie mam, chodzę spać o 22, a tak to bym w łóżku cały dzień spędziła Mdłości nie ma (może z raz dziennie na kilka sekund), słodycze znów wciągam, ale za to brzuch mnie często boli, na dłuższe stanie w kuchni czy chodzenie nie ma szans. A i dopiero teraz cycki zrobiły się tkliwe
La Luna gratuluję dobrych wieści
Mała Mi ja też mam wrażenie jakby mnie ta ciąża ogłupiła, koncentracja poleciała na łeb na szyję Jeśli chodzi o sny to w nich często widzimy czego się boimy, ja bym proponowała cieszyć się ciążą, ale wiem, łatwo się pisze jak samemu się obawia A sny też mam jakieś dziwne, ostatnio śniło mi się że ktoś mnie na ulicy okrada, aż przez sen krzyknęłam i o 4 w nocy było po spaniu
Edit o masz, ale was złapało Oby to było tylko jednodniowe i już dziś czujecie się dobrze
Bursztynek ja cały czas energii w ogóle nie mam, chodzę spać o 22, a tak to bym w łóżku cały dzień spędziła Mdłości nie ma (może z raz dziennie na kilka sekund), słodycze znów wciągam, ale za to brzuch mnie często boli, na dłuższe stanie w kuchni czy chodzenie nie ma szans. A i dopiero teraz cycki zrobiły się tkliwe
La Luna gratuluję dobrych wieści
Mała Mi ja też mam wrażenie jakby mnie ta ciąża ogłupiła, koncentracja poleciała na łeb na szyję Jeśli chodzi o sny to w nich często widzimy czego się boimy, ja bym proponowała cieszyć się ciążą, ale wiem, łatwo się pisze jak samemu się obawia A sny też mam jakieś dziwne, ostatnio śniło mi się że ktoś mnie na ulicy okrada, aż przez sen krzyknęłam i o 4 w nocy było po spaniu
reklama
poziomka- cale szczescie, ze to nic powaznego. Gratuluje chlopaka, ja tez bym chciala juz wiedziec kto tam siedzi co do libido to mi ostatnio podskoczylo, i m chodzi zadowolony
U mnie tak samo jak za pierwszym razem, energia rozpiera, niczym sie nie rozni ta ciaza od poprzedniej.
U mnie tak samo jak za pierwszym razem, energia rozpiera, niczym sie nie rozni ta ciaza od poprzedniej.