reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Ja wczoraj wieczorem myslałam że zwariuje tak mnie glowa i okolice zatok bolały :o no ale mąż mnie wygonił do łóżka o dziwo zasnełam od razu i dzisiaj juz ok. Ja wczoraj robiłam wyniki ktore kazal mi diabetolog robic. Wszystko w normach tylko kreatynina w normie ale tej najnizszej. Ja sie nie znam ale zawsze mysle lepiej jak jest mniej niz jak za duzo :o Co do ciazowego samopoczucia to ja nadal miewam dni ze najchetniej bym lezała i nie wstawała ale zaczynam czytac ze zrozumieniem. Na poczatku ciazy czułam sie jak bym w łeb dostała czasem nie docierało do mnie jak czytałam artykuł w gazecie albo strone ksiazki czytalam po 3 razy. Mdlosci przeszly wiec czlowiekowi od razu lepiej. Tylko ciagle mi sie sni ze poroniłam. To jest straszne ale trzese sie nad soba okrutnie. Chyba przez to ze mialam ta przygode z plamieniem i czlowiek tylko mysli zeby było ok. Pierwsza ciaza wiec wszystko takie nowe i nie wiadomo co powinno niepokoic a co nie ehh

Mała Mi w ciąży są takie sny .. I odczuwa się je bardzo realnie. Ja w pierwszej miałam ciągle ,że poronilam, w tej mam , poronienie , poród i często mi się śni rozwód z moim mężem ;D

cześć,
na szczęście wszystko dobrze z maluszkiem, pod kosmowka zrobiła sie mała przestrzeń i tam prawdopodobnie uzbierało sie trochę krwi, ktora teraz schodzi. DOstalam luteinę na wszelki wypadek, moge funkcjonować normalnie ale nie przesadzać z aktywnością. Lekarz stwierdził, ze to raczej po stosunku niz z wysiłku, ale ja myśle jednak ze z wysilku bo chodziłam przez 3 godz non stop. TAk czy inaczej zalecenie zero seksu, maz mocno niepocieszony, a ja to sie nawet ucieszyłam bo libido w tej ciazy jak do tej pory zerowe;-)

No i potwierdził, ze chłopak bedzir:-)
ja w tej ciazy mam dużo wiecej energii niż w poprzedniej, jak byłam z córcia to non stop spałam, a teraz za nic nie moge usnąć w ciagu dnia.

Mnie tez wczoraj od rana bolała głowa wiec moze coś z ciśnieniem było nie tak

pozdrawiam wszystkie ciążowe brzuszki w ostatni mam nadzieje tak upalny dzien

Poziomka super że to nic poważnego, a z maluchem wszystko ok. Co do niskiego libido to masz teraz super wymówkę ;-) Nawiasem mówiąc u mnie też zerowe :zawstydzona/y: Gratuluję chłopca :tak: Rany ja też mam nadzieję na ostatni dzień z 35 stopniami, strasznie się cieszę że to już wrzesień

Edit o masz, ale was złapało :no: Oby to było tylko jednodniowe i już dziś czujecie się dobrze

Bursztynek ja cały czas energii w ogóle nie mam, chodzę spać o 22, a tak to bym w łóżku cały dzień spędziła :sorry: Mdłości nie ma (może z raz dziennie na kilka sekund), słodycze znów wciągam, ale za to brzuch mnie często boli, na dłuższe stanie w kuchni czy chodzenie nie ma szans. A i dopiero teraz cycki zrobiły się tkliwe :sorry:

La Luna gratuluję dobrych wieści :tak:

Mała Mi ja też mam wrażenie jakby mnie ta ciąża ogłupiła, koncentracja poleciała na łeb na szyję :sorry: Jeśli chodzi o sny to w nich często widzimy czego się boimy, ja bym proponowała cieszyć się ciążą, ale wiem, łatwo się pisze jak samemu się obawia :rofl2: A sny też mam jakieś dziwne, ostatnio śniło mi się że ktoś mnie na ulicy okrada, aż przez sen krzyknęłam i o 4 w nocy było po spaniu :sorry:

reklama
poziomka- cale szczescie, ze to nic powaznego. Gratuluje chlopaka, ja tez bym chciala juz wiedziec kto tam siedzi :) co do libido to mi ostatnio podskoczylo, i m chodzi zadowolony :D
U mnie tak samo jak za pierwszym razem, energia rozpiera, niczym sie nie rozni ta ciaza od poprzedniej.

Do góry