reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Wszstkie juz po obiedzie??? :))

Widze, ze nas kurduplastych troszke sie uzbieralo! Ja mam 156 cm:) waga ~45 kg.

A jak Wasze samopoczucie? Odzyskalyscie juz sily? Ja czuje sie jak nowo narodzona!:) podbrzusze czasem zakluje badz pulsujaco zaboli ale nudnosci i chroniczne zmeczenie juz minely :)))

Co do badan, genetyczne za mna ale kolejnej wizyty nie moge sie juz doczekac. Tak sie boje o malego dzidziulka, ze az sama "krzycze" na siebie

reklama
Ja już po wizycie. Wszystko ok;) Wyniki badań też bardzo dobre. Miałam dziś USG i dowcipne i przez brzuch. Serducho bije:-) Następna wizyta 24.09 i zrobi mi to USG prenatalne.

Poziomka mam nadzieję, że i Ty będziesz miała dobre wieści.&&&

Właśnie odczytuję przez internet moje wyniki badań i wyszło, że mam za mało eozynofili a za dużo neutrofili no ia w moczu prawie 1000 bakterii na 500 możliwcyh:angry:

Ja bylam u lekarza pierwszego kontaktu w pt i mi mocz zbadal i na szczescie wszystko ok.

Cisnienie tez w normie. W czwartek mam usg i mi wkoncu karte ciazy zaloza.

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Bursztynek- u mnie to samo, naplyw energii i az sie wszystkim mniej przejmuje :)
volka- ja z moczem tez mam problemy, bakterii tez mialam od groma.

reklama
Do góry