reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Gratuluję udanych wizyt :-) ja będę miała usg w piatek o 20, juz nie mogę się doczekać :-). my jeszcze urlopujemy się u mojej mamy, wiec cały czas odpoczywam.

Ja mam 172 cm wzrostu i ważę 72 kg czyli na razie przytyłam 1 kg. Nie udało mi się zrzucić wszystkich kg z poprzedniej ciąży, wiec teraz musze się pilnować z wagą :-)

Na obiad mamy dzisiaj pierogi z jagodami i pierogi ruskie, obiad szybko się zrobiło jak są cztery babki w domu :-)

reklama
Zaczelam dzis plamic dosyć mocno, na 18:30 jadę do lekarza, boje się najgorszego
A wszystko przez własną glupote bo poszłam wczoraj na spacer i przemaszerowalamkilkanascie km aż w końcu padlam
Nie daruje sobie jesli cos sie stanie mojemu dziecku

Kurczę, zle zrobilam ze was zapytalam co macie na obiad, od razu mialam ochote na rosol, kurki i pierogi z jagodami na raz :sorry: takze jutro w planach rosolek, o ile się z nim dzis wyrobie ;) dzis stanęło na makaronie z sosem pieczarkowo smietanowym i do tego poledwiczka dla P. Z pomidorami na szczescie problemu nie mam, bo wczoraj napchalam sie spaghetti za wszystkie czasy :sorry:

Sylvi a masz mozliwosc isc do gina na nfz? Jesli zalezy ci na badaniu to moze ci wypisze skierowanie.

Poziomka najwazniejsze zeby to nie byla zywa czerwona krew, trzymam kciuki za dobre wiesci &&

Ja tez dziś w strachu .. w nocy zaczęłam wymiotowac dalej niż widziałam .. raz nie zdążyłam do toalety... juz myślałam ,że sobie tam na podłodze pościele .. mąż mnie zaraził . Jednak chyba miał jakąś wirusówke. Ja w życiu czegoś takiego nie miałam. Mam tylko nadzieje ,ze te rozwlnienia Bartka to tez było to i to on nas zaraził, a nie my teraz jego .. dziś na szczęście miałam wizytę (pojechałam z miska wrazie w ) lekarka włączyła mi na chwilkę usg tylko by mnie uspokoić ,że dzidziuś żyję itp , bo nie mieliśmy dziś robić .. ale nie skasowała mnie za to . Fasolka się ładnie ruszała . Mam dziś być na sucharah I wodzie .. z leków mogę tylko paracetamol przeciwbólowo i gorączkowo .

Ja nawet nie czytam co dziś mieliście na obiady

Poziomka trzymaj się ! Już zaraz masz wizytę i pewnie doktor Cię uspokoi

reklama
Do góry